Feliratkozás Miele hírlevélre

Legyen az elsők között, akik értesülnek hamarosan induló ajánlatainkról! Hírleveleinkben termékhíreinkről, egyéb promócióinkról és eseményeinkről is rendszeresen küldünk tájékoztatást.

Hírlevél feliratkozás

Szenvedély és varázslat: ismerjen meg egy egyedülálló márkát

 • Bízza magát a Miele WT1 mosó-szárítógépre.
  Miele. Mindenért, ami igazán fontos.

  Tovább
 • Különleges dolgaink a legjobb minőséget érdemlik.
  Ami hajt minket: mindig jobb minőséget.

  Tovább
 • Miele Főzőiskola rendezvényei
  Interaktív főzés a Miele Aktívkonyhában

  Tovább
Miele à la carte

Miele à la carte

A konyhaművészet világa: sztárséfek bemutatása, főzés a gyakorlatban, izgalmas történetek az ételek és italok világából, a mesterkonyhák, bárok és pincészetek legújabb trendjei. Mindezt garantált sikert hozó receptekkel egészítjük ki, borokat és italokat ajánlunk, nem utolsó sorban pedig könnyen kezelhető keresőfunkciót biztosítunk – ez a „Miele à la carte”.

Tovább
Miele Fashion Adobe Stock

Miele Fashion

Szenvedély, sokszínűség, az egyéniség kifejezése – ez mind a divat. Vessen egy pillantást a vezető nemzetközi divattervezők műtermeire, és ismerje meg a világ divatközpontjainak legújabb trendjeit. Emellett hasznos mosási és ruhaápolási tippekkel is szolgálunk, hogy hogyan maradhat hosszú ideig ragyogóan szép a ruhája.

Tovább
Aktionen & Kampagnen

Akciók és kampányok

Tekintse meg a különösen izgalmas újdonságainkat és akcióinkat. Ügyfeleink kívánságai szerint megfogalmazott igények találhatóak meg ezekben a termékeinkben. Minden részletre külön figyelmet szentelünk. Használja ki ezeket az előnyöket és kényeztesse magát valami igazán különlegessel...

Tovább
Auszeichnungen & Testsiege

Díjak és tesztgyőzelmek

A Miele minden vállalati tevékenysége a folyamatos továbbfejlesztésen és fejlődésen alapul. Hogy a Miele ezzel jó stratégiát választott, azt számos díj és kitüntetés támasztja alá, amelyek közül többet is éveken át újra és újra a Mielének ítélnek oda.

Tovább
Events & Messen

Sütőakadémia

Nincs többé elrontott sütemény! Készítse el velünk kedvenc tortáját, süteményét! Süssön otthon is nagy örömmel és biztos tudással Farkas Vilmos támogatásával. Legyen kreatív, ismerje meg a sütés praktikáit és fortélyait, hiszen ez itt a sütés akadémiája.

Tovább a Sütőakadémiához
Rezepte Adobe Stock

Receptek

Hogyan készítsük egy jó steaket? Szilvás ételt enne? Az édes vagy inkább a fűszeres ételeket kedveli? Valami egyszerűre vagy inkább kiadósra éhezik? Több mint 1000 recept közül válogathat, amelyekkel a siker garantált.

Tovább