Kozmetika, Wellness, Fitness

Megoldásaink Kozmetika, Wellness, Fitness területen

A tökéletesen ápolt textíliák mint jóléti tényezők

Kényeztesse vendégeit puha frottírtörölközőkkel!

Legyen szó fürdőköpenyről vagy szaunatörölközőről, a frottíráruknak fehérnek és jó illatúnak kell lenniük. A textíliák anyagi, emocionális vagy reprezentatív szempontból mindig nagy jelentőséggel bírnak. Emiatt a Miele Professionalnél rendkívül fontos szerepet kap a textilkímélés. Nagyon sok innovációnk éppen arra irányul, hogy a textíliák a lehető legtovább megtartsák az értéküket. A legismertebb példa valószínűleg a Miele textilkímélő dobja. Mosógépeink és szárítóink ennek a szabadalmaztatott fejlesztésnek köszönhetően különösen kíméletes módon bánnak a textíliákkal.

További információk erről: "A tökéletesen ápolt textíliák mint jóléti tényezők"

Referenciák

A Brandenburgi Kapu legendája

Az Adlon a legjobb minőséget kínálja a szolgáltatások terén. Az enteriőr és a külső terek kialakítása és dekorációja ennek során ugyanannyira magától értetődő, mint a professzionális 24 órás szobaszervíz és az igény szerint szolgálatot teljesítő privát asszisztencia. A szálloda kulináris világa művészi alkotásokat kínál, az igényes reggelitől kezdve a saját készítésű pékárukon át a Lorenz Adlon étteremben felszolgált gourmet kompozíciókig.

További információk erről: "A Brandenburgi Kapu legendája"

A déli nap élvezete

Wellness misztikus hangulatban: Saint-Tropez lakosai nem sokkal ezelőtt még meg voltak győződve arról, hogy ezen a helyen szellemek kísértenek. Az utolsó tulajdonos halálát követően a közeli erdőn keresztülvezető vasútvonal üzemeltetése megszűnt, mely véget vetett az egykori luxusnak a kis kastélyban, amely magányosan állt a faluhoz közeli domb tetején.

További információk erről: "A déli nap élvezete"

Lélegzetelállító díszlet

Saját szabadidős környezet: a személyes kiszolgálás kellemes érzést az Ebner's Waldhof-ban tartalmas programokkal együtt élhetjük meg. Palettájukon csaknem minden szabadidős tevékenység megtalálható: saját golfpálya golfiskolával, strand, napozópark és napozóteraszok, attraktív gyógyfürdő wellness- szépség- és egészségterápiás foglalkozásokkal.

További információk erről: "Lélegzetelállító díszlet"