Megoldásaink Mosodatechnika területen

Professzionális igényeket kielégítő ipari technika

Műszakilag a legmagasabb szinten

A háztartás igényeit messze felülmúló igények kielégítése érdekében a professzionális mosodai gépeket innovatív, robusztus ipari technikával és felhasználóra szabott ápolási programokkal vérteztük fel a kifejezetten ipari jellegű felhasználáshoz. A kiemelkedően nagy teherbírást és a hosszú élettartamot, valamint a nyugodt futást kiváló minőségű anyagok, robusztus dobcsapágyazás és megerősített lengéscsillapítók garantálják. Az extra rövid programidőknek köszönhetően a ruhák rövid idő elteltével újra használhatók. Ezért első körben a Miele Professional mosógépeket és szárítókat ajánljuk, ha nagy mennyiséget és gyakran kell mosni, és makacs foltok esetén is tökéletes tisztaságra van szükség.

Praktikus megoldások

Minden igényhez a megfelelő megoldás

A textilápolással szemben támasztott különböző követelmények speciális megoldásokat igényelnek, mert csak így lesz mindig tökéletes az eredmény. A modern kezelési koncepciók, az egyedi programok és a gépekben alkalmazott innovatív műszaki megoldások időt takarítanak meg, és segítenek a hibák elkerülésében. A Miele Professional felhasználóra szabott megoldásokat kínál a szálloda- és vendéglátóipar, az ápolóotthonok és klinikák, az épülettakarító vállalkozások, a mosószalonok, a lakóotthonok és kollégiumok számára és sok egyéb felhasználási területre. Valamennyi mosógép, szárító és mángorló tökéletesen egymáshoz hangolható a teljesítmény és a kapacitás tekintetében, hogy ezáltal mindenütt kiemelkedő legyen az eredmény.

Exclusiv bei Miele

Fejlesztések a tökéletes eredményekért

Innováció a legmagasabb szinten

A Miele Professional azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megkönnyítse Önnek a textilápolással kapcsolatos napi munkát. Ehhez fejlesztettük ki innovatív és gyakorlatias megoldásainkat, mint pl. a szabadalmaztatott Miele textilkímélő dobot vagy a PerfectDry szárítórendszert. Az innovációs erőnk abban a mottóban fejeződik ki, amely már több mint 100 éve tükrözi a Miele márka minőségre vonatkozó ígéretét: "Immer besser."

Exclusiv bei Miele

Optimális ápolás

A textilkímélés csúcsa

Legyen szó akár a nagy funkcionalitású ipari textíliákról, akár a ház lakóinak személyes ruháiról vagy a felső szintű vendéglátás nemes asztaltextíliáiról: A textília mindig nagy anyagi, érzelmi vagy reprezentatív jelentőséggel bír. Emiatt a Miele Professionalnél rendkívül fontos szerepet kap a textilkímélés. Nagyon sok innovációnk éppen arra irányul, hogy a textíliák a lehető legtovább megtartsák az értéküket. A legismertebb példa valószínűleg a Miele textilkímélő dobja. Mosógépeink és szárítóink ennek a szabadalmaztatott fejlesztésnek köszönhetően különösen kíméletes módon bánnak a textíliákkal.

Tökéletes fenntarthatóság

Hatékonyság és gazdaságosság

A Miele Professional maximális teljesítmény mellett kiemelkedően hatékony, személyre szabott rendszermegoldásokat kínál Önnek. Az innovatív programoknak köszönhetően alacsony lesz a víz- és áramfogyasztás, és takarékosan adagolható a tisztítószer. A termékeink hatékonyságával szemben támasztott magas szintű igények a modern technológiákban is megmutatkoznak, pl. az akár 60 %-kal kevesebb energiát igénylő hőszivattyús szárítógépek kifejlesztésében vagy a készülékek melegvíz-vezetékre való rácsatlakoztatásának lehetőségében.