Mosodatechnika

Megoldásaink Mosodatechnika területen

Biztonság a használat során

Megfelel a gépekről szóló irányelvnek

A gépekről szóló (2006/42/EK) irányelv átfogó biztonsági előírásokat fogalmaz meg az ipari készülékekre vonatkozóan. Ezek az előírások a kezelő személyek napi munkavégzés közbeni teljes körű védelmét hivatottak biztosítani. A Miele Professional készülékek teljes mértékben kielégítik ennek a fontos irányelvnek a követelményeit. 

További információk erről: "Biztonság a használat során"

Strapabíró és hosszú élettartalmú

Megbízható minőség

A munkában töltött hétköznapok olyan termékeket igényelnek, amelyekben bármikor 100%-ig megbízhatunk. Az ilyen fokú megbízhatóság garantálása érdekében átfogó minőségvizsgálatoknak és nagyon alapos végellenőrzésnek vetjük alá az összes Miele Professional készüléket.
A folyamatos és szigorú minőségvizsgálat a Miele Professional saját magával szemben támasztott magas szintű minőségigényének fontos alkotóeleme. A gyártás feletti ellenőrzés maximális megtartása érdekében ezenkívül a legfontosabb alkatrészeket is a vállalatunknál gyártjuk le. Ennek eredménye a gyártás rendkívüli integrálása: a Miele saját maga végzi a fém alkatrészek öntését, a műanyag alkatrészek gyártását, a motorok fejlesztését és az elektronikai egységek gyártását, így minden területen stabilan kézben tartja a minőséget.

További információk erről: "Strapabíró és hosszú élettartalmú"

Pénzügyi szolgáltatások

Testre szabott ajánlatok

A Miele Professional készülékek és tartozékok előnyei a kezdetektől fogva – már a beruházás tervezése során is – kiaknázhatók. A Miele ügyfélszolgálati és tanácsadási szolgáltatásai igény esetén vonzó pénzügyi szolgáltatásokat is tartalmaznak. Legyen szó finanszírozásról, bérlésről vagy lízingről: a személyre szabott és rugalmasan alakítható finanszírozási lehetőségekkel ön is rövid időn belül élvezheti a közmondásba illő Miele minőséget. 

További információk erről: "Pénzügyi szolgáltatások"

Tökéletes komplett megoldások

Tartozékok az optimális folyamatokhoz a mosodában

A megfelelő tartozékokkal munkafolyamatai optimalizálhatók és leegyszerűsíthetők. Ennek eredményeként nő a hatékonyság és a gazdaságosság. 

További információk erről: "Tökéletes komplett megoldások"

Professzionális igényeket kielégítő ipari technika

Műszakilag a legmagasabb szinten

A háztartás igényeit messze felülmúló igények kielégítése érdekében a professzionális mosodai gépeket innovatív, robusztus ipari technikával és felhasználóra szabott ápolási programokkal vérteztük fel a kifejezetten ipari jellegű felhasználáshoz. A kiemelkedően nagy teherbírást és a hosszú élettartamot, valamint a nyugodt futást kiváló minőségű anyagok, robusztus dobcsapágyazás és megerősített lengéscsillapítók garantálják. Az extra rövid programidőknek köszönhetően a ruhák rövid idő elteltével újra használhatók. Ezért első körben a Miele Professional mosógépeket és szárítókat ajánljuk, ha nagy mennyiséget és gyakran kell mosni, és makacs foltok esetén is tökéletes tisztaságra van szükség.

Praktikus megoldások

Minden igényhez a megfelelő megoldás

A textilápolással szemben támasztott különböző követelmények speciális megoldásokat igényelnek, mert csak így lesz mindig tökéletes az eredmény. A modern kezelési koncepciók, az egyedi programok és a gépekben alkalmazott innovatív műszaki megoldások időt takarítanak meg, és segítenek a hibák elkerülésében. A Miele Professional felhasználóra szabott megoldásokat kínál a szálloda- és vendéglátóipar, az ápolóotthonok és klinikák, az épülettakarító vállalkozások, a mosószalonok, a lakóotthonok és kollégiumok számára és sok egyéb felhasználási területre. Valamennyi mosógép, szárító és mángorló tökéletesen egymáshoz hangolható a teljesítmény és a kapacitás tekintetében, hogy ezáltal mindenütt kiemelkedő legyen az eredmény.

Exclusiv bei Miele

Fejlesztések a tökéletes eredményekért

Innováció a legmagasabb szinten

A Miele Professional azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megkönnyítse Önnek a textilápolással kapcsolatos napi munkát. Ehhez fejlesztettük ki innovatív és gyakorlatias megoldásainkat, mint pl. a szabadalmazott Miele textilkímélő dobot vagy a PerfectDry szárítórendszert. Az innovációs erőnk abban a mottóban fejeződik ki, amely már több mint 120 éve tükrözi a Miele márka minőségre vonatkozó ígéretét: „Immer Besser“.

Exclusiv bei Miele

Optimális ápolás

A textilkímélés csúcsa

A kifejezetten funkcionálistól az előkelő textíliákig: a ruhadarabok materiális, emocionális vagy reprezentatív szempontból mindig nagy jelentőséggel bírnak. Emiatt a Miele Professional üzletágnál rendkívül fontos szerepet kap a textíliák kímélő mosása. Nagyon sok innovációnk éppen arra irányul, hogy a textíliák a lehető legtovább megtartsák az értéküket. A legismertebb példa valószínűleg a Miele textilkímélő dobja. Mosógépeink és szárítógépeink ennek a szabadalmaztatott fejlesztésnek köszönhetően különösen kíméletes módon bánnak a textíliákkal.

Tökéletes fenntarthatóság

Hatékonyság és gazdaságosság

A Miele Professional maximális teljesítmény mellett kiemelkedően hatékony, személyre szabott rendszermegoldásokat kínál Önnek. Az innovatív programoknak köszönhetően alacsony lesz a víz- és áramfogyasztás, és takarékosan adagolható a tisztítószer. A termékeink hatékonyságával szemben támasztott magas szintű igények a modern technológiákban is megmutatkoznak, pl. az akár 60 %-kal kevesebb energiát igénylő hőszivattyús szárítógépek kifejlesztésében vagy a készülékek melegvíz-vezetékre való rácsatlakoztatásának lehetőségében.