Culinary Art

A hal és a fehérbor egymásnak lettek teremtve.

A tökéletes csapat

Mindig célszerű a saját ízlésünkre hagyatkozni, mégis van néhány alapos indok arra, miért a fehérbor illik a legjobban halhoz.

A mesterszakács a luxus mögé tekint.

Stephan Staats privát szakács

Stephan Staatsot mindenki a „szupergazdagok szakácsaként” ismeri. Ám ebben az interjúban a luxus mögé nézünk, hogy megismerjük Stephan főzés iránti szenvedélyét és az ételekkel kapcsolatos felelősségtudatát.

Egy hotel recepciósaként Amedeo Musto D’Amore titkokat gyűjt.

Az ember a kulcsszerepben

Amedeo Musto D’Amore a hamburgi Vier Jahreszeiten Hotel vezető recepciósa. A hotelben töltött 40 éve alatt jó néhány furcsa és érdekes kéréssel találkozott.

„A világ túlsó végén”, az ínyencek paradicsomában

A sydney-i haute cuisine

Sydney neves éttermeiben, a The Paddingtonban, az Automatában, az Esterben vagy a Bennelongban mindenki találhat valamit, ami a kedvére való.

Matthias Peters kávészenvedélyéből új keverék született.

Egy kávéscsészényi szeretet

Matthias Peters el sem tudná képzelni a mindennapjait kávé nélkül. Szerencsére nem is kell, hiszen az általa létrehozott Miele Black Edition N°1 kávé mindig tökéletes ízélményt garantál.

Gretchen Röehrs szerint a papírra vetett étel maga a divat.

Ínycsiklandó ruházat

Gretchen Röehrs grafikus úgy véli, a konyha és a divat elválaszthatatlan társak. Ez az egyik oka annak, hogy gyümölcsöket és zöldségeket használ fel bohó dizájnerdarabok tervezéséhez.

Beszélgetés messzi tájakról, különleges ételekről.

DJ,zenész és ínyenc

Alex Barckkal, a Jazzanova alapító tagjával arról beszélgetünk, miért váltak a DJ-k az új ínyencekké. Beszélgetés messzi tájakról, bizarr ételekről és megfáradt csontokról.

A szinesztéták a legtöbb embernél sokkal intenzívebben, gazdagabban érzékelik a világot.

Hétköznapi szuperhősök

Egyesek szokatlan szuperképességgel születnek: másoknál sokkal intenzívebben érzékelik az őket körülvevő világot. A jelenség tudományos neve szinesztézia, más néven összeérzés, és az ezzel a képességgel rendelkezők a hangokat színekként is érzékelik.

A zen és a szórakoztatás művészete − 8 tipp, hogy laza házigazda legyen.

Örülök,hogy találkozunk!

Az egyik legkedvesebb gesztus az, ha meghívunk valakit vacsorára az otthonunkba. Íme 8 tipp, hogy a házigazda és a vendégek is garantáltan jól érezzék magukat.

  • 1
Fel