Miele 7000-es generáció

Az intuitív technológiának köszönhetően az igazi kreativitás kibontakozhat.
Minőség, amely megelőzi a korát.

Az új termékek az általunk valaha kifejlesztett legforradalmibb innovációkat képviselik. Képzeljen el egy sütőt, amely hő nélkül is képes főzni, beépített konyhai készülékeket, amelyek felismerik önt és együttműködnek önnel – intelligens technológiák, amelyek innovatív módon kapcsolódnak egymáshoz.

„Készítse el gond nélkül a legkülönfélébb hozzávalókat együtt, hogy egyszerre tálalhassa őket.“

Gaggan Anand, Ázsia legjobb étterme 2015–2018

Kombi gőzpároló

  

A csúcstechnológiás sütő és a gőzpároló kifinomult kombinációjával párolhat, grillezhet vagy süthet – mindig tökéletes eredménnyel.

 

Párolás, grillezés, sütés stb. – mindez egyetlen sütőben

Az íz és a tápanyagok megőrzése

Az innovatív sütő és a legerősebb gőzpárolónk kombinációjával könnyedén készíthet ízletes és tápláló ételeket. DualSteam technológiánknak köszönhetően több tápanyag, vitamin és íz marad az ételben.

Az értékes tápanyagok megőrzése

DualSteam

A DualSteam technológiának köszönhetően több tápanyagot, vitamint és aromát őrizhet meg. A pontos hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően a kombi gőzpároló tökéletes a szuvidáláshoz is.

Sütő

  

Ennek a sütőnek az innovatív technológiája és integrált funkciói teljesen új szintre emelik a precizitást és egyszerűséget a főzés során.

Innovation FoodView

Tartsa szem előtt alkotását – akárhol is legyen

Exkluzív funkcióként a beépített kamera percenként nagy felbontású képeket biztosít. Így bármikor nyomon követheti az ételkészítési folyamatot okostelefonján vagy az Amazon Show-n (ha elérhető).

Innovation TasteControl

A túlfőtt étel már a múlté

TasteControl technológiánkkal a túlfőzés már a múlté. Az idővezérelt ételkészítési idő után a sütőtér azonnal lehűl – a tökéletes étel(készítés) érdekében minden alkalommal. Használja a VoiceControlt, és nyissa ki a sütő ajtaját az Amazon Echo segítségével (ha rendelkezésre áll).

Indukciós főzőlapok

  

Ez az intuitív indukciós főzőlap a villámgyors hőmérséklet-beállításokkal, az intelligens edényérzékeléssel és a hőszabályozással optimális kulináris munkafelületet kínál, ahol szabadjára engedheti kreativitását.

 

Innovatív rugalmasság

Intelligens edényfelismerés

Az intelligens edényfelismerésnek köszönhetően a főzőlap érzékeli, ha elmozdítja az edényt, és követi azt a mindenkori beállított hőmérséklettel.

Teljes felületű indukció

Teljes mozgásszabadság

Az edényeket szabadon mozgathatja a főzőlapon – a teljes felületű indukció teszi ezt lehetővé.

TwoInOne, az indukciós főzőlap és a páraelszívó kombinációja

  

Az új Miele TwoInOne készüléknél a páraelszívó lentre került. A lakótér kellemesen szagtalan marad, miközben ön kiélheti a főzés iránti szenvedélyét.

 

PowerFlex XL

A teljesítmény találkozása új perspektívákkal

Maximális felfűtési sebesség a PowerFlex XL segítségével. Nagyméretű, rugalmas főzőzónákkal – elegendő nagyságú felület négy edény vagy serpenyő számára.

Egyedülálló páraelszívó

Gyorsan elérhető legmagasabb teljesítmény. Gyors teljesítmény-szabályozás.

Az új Miele TwoInOne az indukciós főzőlap és a páraelszívó legerősebb kombinációja.

Hűtőkészülékek

   

A K7000 hűtőkészülékek olyan frissen tartják a hozzávalókat, ahogy a természetben előfordulnak. Ez lényegében nagyon egyszerű: a főzés a hűtéssel kezdődik.

Őrizze meg a természet ízét

PerfectFresh Active

A legfinomabb vízpára segítségével a PerfectFresh Active akár ötször hosszabb ideig tartja frissen és ropogósan ételeit.

Hűtési innováció

DynaCool

Tökéletes klíma minden hűtési szinten – a DynaCool funkció egyenletes hőmérsékletet tart a teljes belső térben.

Könnyen használható, intuitív és innovatív – fedezze fel termékeink teljes választékát.

Kereskedők keresése

          

          

Amikor a képesség és a képzelőerő találkozik a tökéletes eszközökkel

Ismerjen meg szakmájának öt mesterét, akik forradalmi technológiával új szintre emelik kreativitásukat. Fedezze fel négy sztárséf és egy világhírű virágkötő művész alkotásait, amelyeket négy különböző táj ihletett.

 

Sztárséfjeink és művészeink

Dalad Kambhu

Konyhaművészete világszerte ismert. Dalad Kambhu Texasban született, Thaiföldön nevelkedett, jelenleg pedig New York-i és berlini éttermek tulajdonosa – Michelin-csillagos sztárséf egyedi főzési stílussal. Elmeséli, hogyan segítette a Miele TwoInOne abban, hogy kiélje kreativitását.

Azuma Makoto

A neves japán művész ösztönözte séfjeinket a legmagasabb fokú kreativitásra.

Helena Rizzo

A hihetetlenül tehetséges brazil séf történeteket kapcsol minden egyes hozzávalóhoz, amellyel találkozik.

Kyle Connaughton

A három Michelin-csillaggal rendelkező séf a hozzávalók tökéletessé tételének szentelte magát – az eredetüktől kezdve a megjelenésükig a tányéron.