• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Konyhai tartozékok

Azért, hogy Miele konyhai készülékei mindig megbízhatóan tökéletes eredményeket biztosítsanak, eredeti Miele tartozékok átfogó választékát kínáljuk önnek. Így készülékei tökéletesen hozzáigazíthatók személyes igényeihez és a használati körülményekhez.

Sütő tartozékok

A Miele sütők különböző tartozékokkal kerülnek kiszállításra. A kiegészítő tartozékokkal még jobban kihasználhatja a készülék sokféle lehetőségét minden üzemmódban.

Gőzpároló tartozékok

A Miele gőzpárolók különböző tartozékokkal kerülnek kiszállításra. A kiegészítő tartozékokkal még jobban kihasználhatja a készülék sokféle lehetőségét minden üzemmódban.

Mikrohullámú sütő tartozékok

Az eredeti Miele kiegészítőket a Miele mikrohullámú sütővel kombinálva tökéletes eredményeket érhet el megbízhatóan.

Fiók tartozékok

Az eredeti Miele kiegészítőket a Miele fiókjával kombinálva tökéletes eredményeket érhet el megbízhatóan.

Főzőlap tartozékok

A Miele főzőlapok tartozékait méret és funkció tekintetében kifejezetten ezekhez a készülékekhez tervezték, és sokoldalúbb használatot biztosítanak készülékei számára, miközben folyamatosan garantálják a maximális eredményt.

Páraelszívó tartozékok

A páraelszívó optimális működését jelentősen befolyásolja a jó légkivezetés. Ennek biztosítása érdekében a szellőztető tartozékok széles választékát kínáljuk, amelyek méret és funkció tekintetében kifejezetten ezekhez a készülékekhez illeszkednek.

Ranges tartozékok

Ahhoz, hogy a Ranges konyhai készülékeiből a különböző üzemmódokban a legtöbbet hozhassa ki, számos külön megvásárolható tartozék áll rendelkezésre. Ezekkel mindig tökéletes eredményeket érhet el. Annak érdekében, hogy a Ranges készülékeit tökéletesen és rugalmasan integrálhassa, szerelési tartozékok széles választékát kínáljuk önnek.

Kávéfőző tartozékok

A Miele kávéfőzők tartozékait méret és funkció tekintetében kifejezetten ezekhez a készülékekhez tervezték, így garantálják a maximális eredményt. Az exkluzív, kifejezetten a Miele kávéfőzőihez készült kávékeverék egy kávépörkölő üzemmel együttműködésben került összeállításra, és a legkiválóbb kávéélményt garantálja.

Hűtők, fagyasztók és bortemperáló hűtők tartozékai

A Miele hűtők, fagyasztók és bortemperáló hűtők tartozékait méret és funkció tekintetében kifejezetten ezekhez a készülékekhez tervezték, és sokoldalú használatot biztosítanak készülékei számára.

Mosogatógép tartozékok

A Miele mosogatógépek tartozékait méret és funkció tekintetében kifejezetten ezekhez a készülékekhez tervezték, és sokoldalúbb használatot biztosítanak készülékei számára.

    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.