• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Porszívó tartozékok

Az eredeti Miele kiegészítők tökéletesen illeszkednek a Miele porszívójához. Támogatja az optimális légáramlást, és így döntő fontosságú a készülék maximális tisztítási teljesítménye szempontjából.

Porzsákok és szűrők

A Miele készülékeinél magától értetődően tiszta a kifújt levegő. Eredeti Miele porzsákjainkat és kimeneti levegőszűrőinket kiemelkedő szűrőfunkció jellemzi, amely új szintre emeli a padlóápolást.

Padlókefék- és szívófejek

A rendkívüli lakás- és élethelyzetek egyéni megoldásokat igényelnek. Az utólag megvásárolható eredeti Miele padló szívófejekkel/kefékkel Miele porszívója utólag is hozzáigazítható a megváltozott igényekhez: például egy háziállat megvásárlása vagy egy új padlóburkolat esetén.

Speciális rátétek és tartozék kofferek

A Miele a porszívójához megfelelő speciális tartozékokat kínál szinte bármilyen speciális tisztítási követelményhez. Akár a nehezen elérhető területek, akár az érzékeny felületek tisztításához.

Robotporszívó-tartozékok

Őrizze meg robotporszívója tisztítási teljesítményét eredeti Miele tartozékokkal. A szűrők és a kefék rendszeres cseréje biztosítja a folyamatos szívóteljesítményt és tisztítási teljesítményt, valamint a biztonságos pormegtartást.

Tartozékok vezeték nélküli kézi porszívókhoz

Fedezze fel az eredeti Miele tartozékokat, és tegye a porszívózást a Triflex porszívóval még kényelmesebbé. Egy további lítiumion-akkumulátorral megnövelheti a futási időt. Az akkumulátor kényelmes, készülékfüggetlen töltését a töltődokkoló teszi lehetővé. Emellett az Electro Compact kézi kefe tökéletesen alkalmas kárpitok és autóülések gyors leporszívózására.

    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.