• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Konyhai tartozékok

Azért, hogy Miele konyhai készülékei mindig megbízhatóan tökéletes eredményeket biztosítsanak, eredeti Miele tartozékok átfogó választékát kínáljuk önnek. Így készülékei tökéletesen hozzáigazíthatók személyes igényeihez és a használati körülményekhez.

Ranges tartozékok

Ahhoz, hogy a Ranges konyhai készülékeiből a különböző üzemmódokban a legtöbbet hozhassa ki, számos külön megvásárolható tartozék áll rendelkezésre. Ezekkel mindig tökéletes eredményeket érhet el. Annak érdekében, hogy a Ranges készülékeit tökéletesen és rugalmasan integrálhassa, szerelési tartozékok széles választékát kínáljuk önnek.

Kávéfőző tartozékok

A Miele kávéfőzők tartozékait méret és funkció tekintetében kifejezetten ezekhez a készülékekhez tervezték, így garantálják a maximális eredményt. Az exkluzív, kifejezetten a Miele kávéfőzőihez készült kávékeverék egy kávépörkölő üzemmel együttműködésben került összeállításra, és a legkiválóbb kávéélményt garantálja.

Hűtők, fagyasztók és bortemperáló hűtők tartozékai

A Miele hűtők, fagyasztók és bortemperáló hűtők tartozékait méret és funkció tekintetében kifejezetten ezekhez a készülékekhez tervezték, és sokoldalú használatot biztosítanak készülékei számára.

Mosogatógép tartozékok

A Miele mosogatógépek tartozékait méret és funkció tekintetében kifejezetten ezekhez a készülékekhez tervezték, és sokoldalúbb használatot biztosítanak készülékei számára.

    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.