Milyen frissen tartó rendszert szeretne?

A friss élelmiszerek az egészséges táplálkozás alapkövei. A zöldséget és gyümölcsöt olyan ropogós és ízletes állapotban szeretjük elfogyasztani, ahogy a piacon frissen megvásároltuk. De kinek van energiája minden nap friss hozzávalókat vásárolni a főzéshez? A megvásárolt élelmiszer minősége mellett a megfelelő tárolás is fontos. Ezen múlik, mennyire lesz friss, ízletes és egészséges az étel, mire elkészül. A megoldás: DailyFresh, MasterFresh, PerfectFresh és PerfectFresh Pro.
PerfectFresh Pro
Az élelmiszerek akár 5 x tovább frissek maradnak. Az automatikusan szabályozott 0 és +3 °C közötti hőmérsékleti tartományban a húsok, halak és különféle tejtermékek akár 3 x tovább frissek maradnak. A zöldségek és gyümölcsök a fiók optimális páratartalmának köszönhetően akár 5 x hosszabb ideig maradnak frissek. A beépített LED-világítás emellett tökéletes áttekintést biztosít.
A PerfectFresh zónában ételei akár háromszor hosszabb ideig maradnak frissek. A 0 °C és +3 °C közötti hőmérsékleti tartomány ideális körülményeket biztosít a hús, hal és számos tejtermék jelentősen hosszabb idejű eltartásához. A zöldségek és gyümölcsök a párásított fiók magas páratartalmának köszönhetően ideális klímán tarthatóak. A tápanyagok, az íz és az állag tartósan megmarad, így sokkal jobban ízlik majd az étel.
A hűtőtér tágas fiókja rengeteg helyet biztosít élelmiszerei számára. A fiók szabályozható nyílásával jobban benntarthatja a nedvességet. Így a zöldség és a gyümölcs sokkal tovább marad friss és ropogós.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők