Mit kell tudnia porszívójának?

Minden állatkedvelőnek: Cat & Dog
Turbókeféjével a Cat & Dog megbízhatóan távolítja el a szőrt és a szöszöket a szőnyegekből és futószőnyegekből. És hogy a kellemetlen szagok ne tudjanak elterjedni, az Active AirClean szűrő hatékonyan semlegesíti azokat a Complete C3 készülékben.
99,999% tisztaságú levegő*: Allergy
A Miele Allergy nem csak a padlókat tisztítja meg a pollentől, atkáktól és más allergén anyagtól. HEPA 13 szűrője* a helyiség levegőjét is tisztítja: Porszívózáskor az összes részecske több, mint 99,999 %-át * kiszűri a helyiség levegőjéből, még a finom port is. Az allergiások végre fellélegezhetnek!
Elsőosztályú fa padlón: Parquet
A Parquet kíméletes parkettakeféje ideális az érzékeny kemény padlók gondos tisztítására.
Személyre szabott megoldások különleges igényekhez
A rendkívüli lakás- és élethelyzetek egyéni megoldásokat igényelnek. A Miele a lehető legtökéletesebben szeretné kielégíteni az ön beltéri higiéniai igényeit. A Miele ezért többféle, speciális felszereltséggel rendelkező porszívómodellt szerepeltet kínálatában. brbrAz utólag megvásárolható eredeti Miele tartozékokkal utólag is hozzáigazíthatja Miele porszívóját a megváltozott viszonyokhoz, pl. egy háziállat megvásárlása, a padlóburkolat megváltozása vagy porallergia fellépése esetén.
Padlóápolás kényelmesen: Comfort
Ez a legkényelmesebb Miele porszívó: a fogón elhelyezett rádiós távirányítóval minden fontos funkció kényelmesen vezérelhető. A Dynamic Drive görgőknek köszönhetően a Miele Comfort könnyen manőverezhető. A HEPA 13* szűrő makulátlan tiszta levegőt biztosít.
Az összes otthoni padlóburkolathoz: Total Care
Gazdag felszereltségével a Total Care majdnem minden takarítási problémára megoldást nyújt – teljesen univerzális.
A suttogó: Silence
A Complete C3 Silence modell 69 dB-es zajkibocsátásával a Miele választékának leghalkabb porszívója. Ezt az értéket a ventilátor speciális hangszigetelő tokozásával sikerül elérni, amely mindig tökéletes eredményt szolgáltat.
az EN 60312-1 szerintaz EN 1822/2011 szerint Modelltől függő felszereltségi jellemzők