Alkatrészek és tartozékok

Ersatzteile & Zubehör

Alkatrészek és tartozékok

A készülékek megszokott működését az garantálja, ha a javítás során a Miele vevőszolgálatának szerviz technikusai eredeti Miele alkatrészeket építenek be. Hogy még inkább megkönnyítsük készülékeinek kezelését és bővítsük a felhasználási lehetőségeket, széles körű termékskálát kínálunk eredeti Miele tartozékokból.

Keresse a Miele tartozékokat és tisztító termékeket a Webshopban

Miért használjunk eredeti Miele alkatrészeket és tartozékokat?

Ha eredeti Miele alkatrészeket és tartozékokat vásárol, akkor biztos lehet benne, hogy azok pontosan az Ön készülékéhez készültek. Az összes Miele alkatrészt és tartozékot ugyanolyan magas minőségi normák szerint gyártjuk, mint a háztartási és beépíthető készülékeinket. Ha Mielétől vásárol készüléket, akkor tudatosan a legjobb minőség mellett döntött. Érdemes következetesen ehhez a minőséghez ragaszkodnia és az alkatrészeket és tartozékokat is közvetlenül a gyártótól beszereznie. Hiszen csak a minőségi, eredeti Miele alkatrészek és tartozékok tudják garantálni háztartási készülékének megbízható működését.

Miele tartozékok rendelése

Tartozék rendelés
A Miele Webshopban rendkívül egyszerűen, online megrendelheti az eredeti Miele tartozékokat.

Alkatrész információ
A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül is elküldheti nekünk az alkatrészekkel és tartozékokkal kapcsolatos kérdéseit. Amennyiben nem ismerné az igényelt alkatrész számát vagy megnevezését, akkor kérjük, írja le az alkatrészt.

Látogasson el a Webshopba! Alkatrész információ a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül