Kapcsolat

Miele Experience Center
1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.
Telefon: 06 1 880 6400

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek: 09:00-18:00
Szombat: 10:00-14:00
​Vasárnap: ZárvaMiele Experience Center Allee
1117 Budapest, Váli út 5. B. épület földszint 1.
Telefon: 06 1 499 9835

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek: 10:00-18:00
Szombat: 10:00-14:00
​Vasárnap: ZárvaHáztartási készülékek telefonos ügyfélszolgálata

Kérjük, hogy a telefonhívás előtt készítsék elő a készülék pontos modellszámát tartalmazó Miele által kibocsájtott Jótállás jegyet illetve a készülék számláját a gyors és hatékony ügyintézés érdekében. Munkatársaink minden esetben a legnagyobb elkötelezettséggel dolgoznak azon, hogy Önnek a legmagasabb színvonalú támogatást tudják biztosítani, ezért előre is köszönjük az együttműködést.

Miele Experience Center

Cím: 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.
Telefon: 06 1 880 6400

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek: 09:00-17:00
Szombat: Zárva
​Vasárnap: ZárvaAlkatrészrendelés
Exkluzív Miele Alkatrész Shop
HQ Elektronika Kft.
1135 Budapest, Kerekes utca 15.
Telefon: +36 1 239 3266
E-mail: miele@hqelektronika.hu
https://www.hqelektronika.hu/hu/kereses/miele/miele-alkatreszek-104611058


Ön és kollégáink biztonsága érdekében a helyszínen csak bankkártyás fizetés lehetséges szerviz szolgáltatásainkért. POS termináljanik segítségével a MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron bankkártyák elfogadását tettük lehetővé. Kártyaelfogadó partnerünk: NovoPayment


Szeretnénk felhíni kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a Miele Kft. központi irodájában, a 1022. Budapest Alsó Törökvész út 2. szám alatt alkatrész vásárlására és készülék javításra történő leadására nincs lehetőség. Köszönjük megértésüket!

Tovább

Alkatrészek és tartozékok

Alkatrészrendelés
Exkluzív Miele Alkatrész Shop
HQ Elektronika Kft.
Cím: 1135 Budapest, Kerekes utca 15.
+36 1 239 3266
miele@hqelektronika.hu
Web: https://www.hqelektronika.hu/hu/miele-alkatreszek-104611058

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a Miele Experience Centerben, a 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2. szám alatt alkatrész vásárlására, és készülék javításra történő leadására nincs lehetőség.

Köszönjük megértésüket!

Ersatzteile & Zubehör

Alkatrészek és tartozékok

A készülékek megszokott működését az garantálja, ha a javítás során a Miele vevőszolgálatának szerviz technikusai eredeti Miele alkatrészeket építenek be. Hogy még inkább megkönnyítsük készülékeinek kezelését és bővítsük a felhasználási lehetőségeket, széles körű termékskálát kínálunk eredeti Miele tartozékokból.

Alkatrészrendelés

Miért használjunk eredeti Miele alkatrészeket és tartozékokat?

Ha eredeti Miele alkatrészeket és tartozékokat vásárol, akkor biztos lehet benne, hogy azok pontosan az Ön készülékéhez készültek. Az összes Miele alkatrészt és tartozékot ugyanolyan magas minőségi normák szerint gyártjuk, mint a háztartási és beépíthető készülékeinket. Ha Mielétől vásárol készüléket, akkor tudatosan a legjobb minőség mellett döntött. Érdemes következetesen ehhez a minőséghez ragaszkodnia és az alkatrészeket és tartozékokat is közvetlenül a gyártótól beszereznie. Hiszen csak a minőségi, eredeti Miele alkatrészek és tartozékok tudják garantálni háztartási készülékének megbízható működését.

Miele tartozékok rendelése

Tartozék rendelés
A Miele Webshopban rendkívül egyszerűen, online megrendelheti az eredeti Miele tartozékokat.

Alkatrész információ
A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül is elküldheti nekünk az alkatrészekkel és tartozékokkal kapcsolatos kérdéseit. Amennyiben nem ismerné az igényelt alkatrész számát vagy megnevezését, akkor kérjük, írja le az alkatrészt.

Látogasson el a Webshopba! Alkatrész információ a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül