Feliratkozás Miele hírlevélre

Legyen részese a Miele világának. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig időben értesüljön újdonságainkról.

Hírlevél feliratkozás

Újdonságok

Go beyond the ordinary


Fedezze fel eddigi legforradalmibb innovációinkat, amelyeket valaha fejlesztettünk.

Ismerje meg most a 7000-es generációt! #LifeBeyondOrdinary

Fedezze fel most

Fedezze fel az új generációt

Több innováció, mint valaha.

Valljuk, hogy a jót csak még jobb követheti. A Miele 1899-es alapítása óta a szenvedélyes mérnöki tudást, a lenyűgöző technológiát és a különleges designt képviseli. Az új 7000-es generáció ismét egy újabb mércét állít fel. Mindent felülmúl és már most átírja a jövőt.

Tovább

Miele ArtLine – az új vonalvezetés

Egyszerűeten tökéles

Tiszta, egyenes vonalvezetésű design testesíti meg a modern életmódot és stílust. Az összetéveszthetetlen esztétika egyaránt rabul ejti az építészek és a belsőépítészek fantáziáját. Időtlen elegancia, ami stílust visz az életterekbe és a konyhát mesterművé alakítja. A Miele szakértő, formatervező csapata ezt az elképzelést keltette életre a Miele ArtLine-nal, a teljesen síkba helyezkedő, beépíthető konyhai készülékek első designer választékával. Az innovatív Miele Touch2Open és SoftOpen ajtónyitási technológia lehetővé tette a könnyed, előkelő ajtónyitást, a fogantyú nélküli kialakítást.

Tovább az ArtLine készülékekhez

W1 Speedcare

Tiszta ruha kevesebb, mint egy óra alatt

Ha kevés az idő: a Miele W1 SpeedCare és W1 SpeedCare XL gondoskodik ruhájáról. A QuickPowerWash funkciónak köszönhetően maximális mosási teljesítménnyel csak 59 perc alatt. Így több idő marad az élet szép dolgaira.

Tovább

Miele Black Edition N°1: A kávé tökéletes élvezete

A Mielével mindenki tökéletes baristává válik. Mert csak a minőségi kávéfőzőink technikája és a kiváló minőségű kávébabok teljes összhangjával sikerül az egyedülálló kávézás élménye.

Tudjon meg többet Tovább a Miele Black Edition N°1 kávéhoz

Miele CM5 kávéfőzők

Éld át a kávézás élményét.

Új forma, új színek, új választék: innovatív, egyedi design-nal rendelkező Miele CM5 kávéfőzők attraktív bevezető áron 269 900 Ft-tól.

Tudjon meg többet Tovább a szabadon álló kávéfőzőkhöz

Miele T1 Active

Tripla védelem: ruhájának, környezetének és pénztárcájának.

Egyedülálló Miele méhsejtcellás dob, A++ energiahatékonysági osztállyal, különleges áron, 279 900 Ft-ért. Üdvözöljük a Miele hőszivattyús szárítógépek világában.

Tovább az összes szárítógéphez Tudjon meg többet

Új Miele Active sütők

Sütemények és húsok sütéséhez, komplett menük készítéséhez.

Az új Miele Active sütői kulináris élvezeteket és bizonyított minőséget nyújtanak kedvező áron. Üdvözöljük a Miele világában!

Tudjon meg többet