Újdonságok

W1 Speedcare

Tiszta ruha kevesebb, mint egy óra alatt

Ha kevés az idő: a Miele W1 SpeedCare és W1 SpeedCare XL gondoskodik ruhájáról. A QuickPowerWash funkciónak köszönhetően maximális mosási teljesítménnyel csak 59 perc alatt. Így több idő marad az élet szép dolgaira.

Tovább

Miele Black Edition N°1: A kávé tökéletes élvezete

A Mielével mindenki tökéletes baristává válik. Mert csak a minőségi kávéfőzőink technikája és a kiváló minőségű kávébabok teljes összhangjával sikerül az egyedülálló kávézás élménye.

Tudjon meg többet Tovább a Miele Black Edition N°1 kávéhoz

Miele CM5 kávéfőzők

Éld át a kávézás élményét.

Új forma, új színek, új választék: innovatív, egyedi design-nal rendelkező Miele CM5 kávéfőzők attraktív bevezető áron 269 900 Ft-tól.

Tudjon meg többet Tovább a szabadon álló kávéfőzőkhöz

Miele S EcoLine

Maximum teljesítmény a legkisebb energiafelhasználással

Az EcoLine porszívók az új Power Efficiency motorral most még több energiát takarítanak meg az új fejlesztésű teljesítménynek köszönhetően.

Tudjon meg többet Tovább az összes porszívóhoz

Miele T1 Active

Tripla védelem: ruhájának, környezetének és pénztárcájának.

Egyedülálló Miele méhsejtcellás dob, A++ energiahatékonysági osztállyal, különleges áron, 269 900 Ft-ért. Üdvözöljük a Miele hőszivattyús szárítógépek világában.

Tovább az összes szárítógéphez Tudjon meg többet

Új Miele Active sütők

Sütemények és húsok sütéséhez, komplett menük készítéséhez.

Az új Miele Active sütői kulináris élvezeteket és bizonyított minőséget nyújtanak kedvező áron. Üdvözöljük a Miele világában!

Tudjon meg többet

Miele K20.000 szabadon álló hűtő-fagyasztó

Nincs jegesedés. Csak hűtés.

NoFrost technológia, kiváló energiahatékonyság és vonzó induló ár már 259 900 Ft-tól. Üdvözöljük a nehézségek nélküli világban a K20.000 szabadon álló hűtő-fagyasztókkal.

Tudjon meg többet

Utolsó esély a nagy teljesítményre.

Miele Complete C2 és Complete C3 Power. Az igazi erő otthonában.

Az európai uniós szabályozás második szintjének megfelelően, 2017. szeptemberétől hatályba lép az új energiacímkéről szóló rendelet, amely csökkenti a porszívók teljesítményét max. 900 W-ra.

A Miele nagy teljesítményű Complete Power porszívói akár 1600 watt teljesítménnyel is rendelkeznek. Az új Complete C3 Power modellek előnye az erőteljes 1600 W motor, az áramvonalas kialakítás és a hatékony szívófej. Az erőteljes motor szívó hatékonyságát a hozzá illő szívófej támogatja. Az eredmény: erős szívó teljesítmény és kompromisszumok nélküli tisztaság.

Tudjon meg többet

Miele ArtLine – az új vonalvezetés

Egyszerűeten tökéles

Tiszta, egyenes vonalvezetésű design testesíti meg a modern életmódot és stílust. Az összetéveszthetetlen esztétika egyaránt rabul ejti az építészek és a belsőépítészek fantáziáját. Időtlen elegancia, ami stílust visz az életterekbe és a konyhát mesterművé alakítja. A Miele szakértő, formatervező csapata ezt az elképzelést keltette életre a Miele ArtLine-nal, a teljesen síkba helyezkedő, beépíthető konyhai készülékek első designer választékával. Az innovatív Miele Touch2Open és SoftOpen ajtónyitási technológia lehetővé tette a könnyed, előkelő ajtónyitást, a fogantyú nélküli kialakítást.

Tudjon meg többet a Miele ArtLine-ról Tovább az ArtLine készülékekhez