Feliratkozás Miele hírlevélre

Legyen az elsők között, akik értesülnek hamarosan induló ajánlatainkról! Hírleveleinkben termékhíreinkről, egyéb promócióinkról és eseményeinkről is rendszeresen küldünk tájékoztatást.

Hírlevél feliratkozás

Újdonságok

Az új EU energiacímke

Közösen egy jobb jövőért

2021 márciusától a mosogatógépek, hűtőkészülékek, borhűtők, mosógépek és mosó-szárítógépek új energiacímkéi jobb összehasonlíthatóságot és átláthatóságot biztosítanak a végfelhasználók számára. A legfontosabb változásokról és újdonságokról itt talál áttekintést.

Tovább

Kiemelkedő higiéniai megoldások

Tökéletesen összehangolt készülékek valamint mosó- és tisztítószerek

Fedezze fel egyedülálló termékjellemzőinket és tisztítószereinket, amelyek tökéletesen higiénikus eredményeket érnek el és a vírusok, gombák és baktériumok akár 99,9%-át elpusztítják.

Tovább

Go beyond the ordinary


Fedezze fel eddigi legforradalmibb innovációinkat, amelyeket valaha fejlesztettünk.

Ismerje meg most a 7000-es generációt! #LifeBeyondOrdinary

Fedezze fel most

Miele mosógép 279 900 Ft-ért

Különleges ajánlat

Miele mosógép miden olyan tulajdonsággal felszerelve, amit egy Miele mosógéptől elvárunk. Szabadalmaztatott textilkímélő dob, akár 20 éves élettartam, speciális programok, könnyen kezelhető kijelző. És mindez különleges áron, mindez csupán 279 900 Ft-ért.

További információ

Új Triflex HX1

Fedezze fel a legújabb porszívó innovációnkat. Triflex HX1. A Miele első vezeték nélküli kézi porszívója, egyedi 3in1 kivitelben.
Maximális rugalmasság és a kiemelkedő teljesítmény.

Fedezze fel most Tovább a termékekhez

Fedezze fel az új generációt

Több innováció, mint valaha.

Valljuk, hogy a jót csak még jobb követheti. A Miele 1899-es alapítása óta a szenvedélyes mérnöki tudást, a lenyűgöző technológiát és a különleges designt képviseli. Az új 7000-es generáció ismét egy újabb mércét állít fel. Mindent felülmúl és már most átírja a jövőt.

Tovább

Miele ArtLine – az új vonalvezetés

Egyszerűeten tökéles

Tiszta, egyenes vonalvezetésű design testesíti meg a modern életmódot és stílust. Az összetéveszthetetlen esztétika egyaránt rabul ejti az építészek és a belsőépítészek fantáziáját. Időtlen elegancia, ami stílust visz az életterekbe és a konyhát mesterművé alakítja. A Miele szakértő, formatervező csapata ezt az elképzelést keltette életre a Miele ArtLine-nal, a teljesen síkba helyezkedő, beépíthető konyhai készülékek első designer választékával. Az innovatív Miele Touch2Open és SoftOpen ajtónyitási technológia lehetővé tette a könnyed, előkelő ajtónyitást, a fogantyú nélküli kialakítást.

Tovább az ArtLine készülékekhez

Miele Black Edition N°1: A kávé tökéletes élvezete

A Mielével mindenki tökéletes baristává válik. Mert csak a minőségi kávéfőzőink technikája és a kiváló minőségű kávébabok teljes összhangjával sikerül az egyedülálló kávézás élménye.

Tudjon meg többet Tovább a Miele Black Edition N°1 kávéhoz