Fehér kesztyűs kezek hamburgert készítenek a konyhába.

Ajánlott megoldások gyorséttermek számára

KezdőoldalIparágakVendéglátásGyorséttermekAjánlott megoldások gyorséttermek számára
Különböző mosogatógépek változatai: frissvizes, átadó és tartályrendszerű

Mosogatástechnikai megoldások gyorséttermek számára

Ha gyors munkára van szükség, a Miele Professional mosogatógépei jelentik az első számú választást: mi minden igényhez a megfelelő rendszert kínáljuk önnek. A kétszintes és a lehető legrövidebb, ötperces programlefutási időtől induló programokkal rendelkező frissvizes mosogatógépektől kezdve, a tartályrendszerrel és a hatékony munkafolyamatokat segítő asztalokkal felszerelt, átadó rendszerű mosogatógépekig.

Egy nő egy szürke szárítót használ egy mosókonyhában. Mellette egy szürke mosógép áll.

Mosodatechnológiai megoldások gyorséttermek számára

És akkor is a Miele Professional mosógépei jelentik az első számú választást, ha a munkát gyorsan kell elvégezni. A Miele Professional készülékeivel a felmosók, törlőkendők vagy a (munka)ruhák előkészítése egyszerű, és különösen erőforrás-takarékos: a legrövidebb programlefutási időknek köszönhetően a felmosók és a textíliák gyorsan újra használhatók lesznek. A cserélődő kezelők sem jelentenek problémát a kiemelkedően jó kezelőfelületnek köszönhetően, amelynek elrendezése áttekinthető és könnyen érthető piktogramokkal rendelkezik. Gépeinket robusztus kereskedelmi technológia jellemzi, megfelelnek a gépekre vonatkozó irányelveknek, és 30 000 üzemóráig terjedő használatra tesztelték őket.

Tudjon meg többet az iparágra vonatkozó rendszer-koncepciónkról

A gyorséttermekben a gyorsaság, a higiénia és a robusztusság számít. A Miele Professional sok éves tapasztalata felhasználásával fejlesztette ki rendszermegoldását a gyorséttermek számára.