Vadász vacsorája

Vadász vacsorája

Miele Főzőiskola

22 900 Ft

Esemény

Itt az ősz, a szabadtéri programoknak vége, mindenki fedett, meleg helyre húzódik be. Nincs is jobb őszi esti program, mint egy kiadós vacsora elkészítése.
Ráadásul ősszel javában dübörög a vadászszezon. Aknázzuk ki együtt a friss vadhúsok páratlan ízvilágát változatos elkészítési módokkal. Igazán különleges és egyben fenséges ételek készíthetők a vadak szinte minden részéből. Ellenállhatatlan ízletességén túl ez az egyik legegészségesebb húsfajta, hiszen zsírban szegény, magas tápértékű fehérjéket és vitaminokat tartalmaz.

• Szarvas tatár
• Vaddisznó ragu, sült zsemlegombóc
• Szilvás pite

Az este során készült ételek receptjeit, az ételekhez passzoló 1-1 pohár bort, valamint vizet és kávét korlátlanul biztosítunk.

A szervezőről

Kis Sándor

Kis Sándor a Miele séfje több, mint 25 éve dolgozik a gasztronómia területén, pályafutása során számos neves étteremben megfordult, ahol modern konyhatechnológiák használatával tökéletesítette tudását.Sándor nemcsak a Miele prémium konyhai készülékeinek nagykövete, hanem részt vesz a termékek bemutatásában, illetve különböző gasztronómiai események és oktatások lebonyolításában is. Ő tartja a Miele innovatív konyhagépeinek előnyeit demonstráló főzőbemutatókat és a sokszínű főzőesteket, ahol bárki megtanulhatja a trükköket és praktikákat.A séf munkájában kiemelt figyelmet fordít az alapanyagok minőségére és az ételek harmonikus ízvilágára. Gasztronómiai filozófiája szerint a modern konyhatechnológia nem csupán megkönnyíti a főzést, hanem lehetővé teszi, hogy a szakácsok, vagy mi magunk otthon, még magasabb szintre emeljék -emeljük az ízek és a tálalás művészetét.

A rendezvény helyszínéről

Miele Experience Center Budapest

BEM Center| 1027 Budapest, Bem József u. 1/B.

Javasolt termékek

Fel