Eredeti Miele porzsák

Maximális teljesítmény – csak az eredetivel

Eredeti Miele porzsák
A tiszta kifújt levegő a Mielénél magától értetődik. Eredeti Miele porzsákjaink kiemelkedő szűrőfunkciójukkal tűnnek ki, mellyel a padlóápolást új magasságokba emelik.
A Miele porszívók biztonságosan elzárják a port
A Miele AirClean szűrőrendszer, amely az eredeti Miele porzsákból, a motorvédő szűrőből és egy eredeti Miele kimeneti levegőszűrőből áll, maximális higiéniát biztosít. A finom por szintje a helyiség levegőjében lényegesen csökken: az összes komponens kölcsönhatása garantálja a finom por több mint 99,9%-ának kiszűrését*. Így a helyiség levegője a porszívózás után akár még tisztább is lehet, mint előtte.
EcoEfficiency – Maximális hatékonyság alacsony teljesítményfokozatú porszívózásnál is.
HyClean 3D Efficiency
A SoftStructure felület kis légellenállása miatt az új porzsákok maximális hatékonysággal működnek alacsony teljesítményfokozatú porszívózásnál is. Ezzel energiát takaríthat meg a porszívózásnál, miközben nem kell lemondania a megszokott magas tisztítási teljesítményről. A 3D technológiának köszönhetően a porzsákok különösen hosszú élettartamúak.
Tökéletes kulcs-zár elv
Miele porszívójába kizárólag az eredeti Miele porzsákok illeszkednek tökéletesen, így a készülék biztosan a zsák belsejébe vezeti a felszívott port. A megfelelő porzsákot a színkóddal ellátott rögzítőlapról ismerheti fel.
Pormentes, higiénikus porzsákcsere
A porszívó kinyitásakor az eredeti Miele HyClean porzsák nyílása automatikusan bezárul, és tartósan és megbízhatóan felfogja a felszívott port. Ezenkívül az alapanyag megakadályozza a zsák kiszakadását még éles tárgyak, pl. szilánkok felszívása esetén is. Így az egyszer már felszívott (finom) por nem kerülhet újra ki.
az EN 60312-1 szerint Modelltől függő felszereltségi jellemzők