Innovatív és átgondolt

DualSteam
Innovatív továbbfejlesztésként az új DualSteam-technológiát minden 45 cm magas Miele gőzpárolónál alkalmazzuk. A nagy teljesítményű (3,3 kW) gőzfejlesztőnek köszönhetően a sütőtér különösen gyorsan felmelegszik, így ételeit már rövid idő elteltével behelyezheti a gőzpárolóba. A két DualSteam-gőzfúvóka speciális elrendezésének és elhelyezésének köszönhetően a gőz nagy sebességgel áramlik a sütőtérbe, ahol különösen gyorsan és egyenletesen oszlik el a gőzpároló edények körül – ételei így egyenletesen megpárolódnak a tökéletes ízélmény elérése érdekében.
MonoSteam
A legjobb technológia kis párolóterekhez: a kifejezetten a helytakarékos, szabadon álló gőzpárolók igényeihez kifejlesztett MonoSteam a lehető legjobb ízélményekről gondoskodik. A gőzfejlesztő ennél a technológiánál a víztartályban található – a gőz egy gőzbevezető nyíláson keresztül áramlik a párolótérbe. Így kis formátumban is optimálisan párolt ételeket kaphat.
PowerSteam
Az első gőztechnológia 35 év elteltével is meggyőzően gyorsan fejleszti a gőzt. A készülék rendkívül gyorsan felmelegszik az erőteljes, 5,0 kW-os gőzfejlesztőnek köszönhetően. További plusz: az akár 120 °C-on történő nyomás alatti párolás a gőzpárolóknál elérhető legrövidebb ételkészítési időket eredményezi. Az ételek pillanatok alatt készre párolódnak - egyenletesen és professzionálisan.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők