Innovatív és átgondolt

Sok gőz sok helyen
A külső gőzfejlesztés innovatív továbbfejlesztéseként az újszerű DualSteam-technológia kifejezetten nagy párolóterekre van tervezve – és minden 45 cm magas Miele gőzpárolónál alkalmazzuk. A nagy teljesítményű (3,3 kW) gőzfejlesztőnek köszönhetően a párolótér különösen gyorsan felmelegszik, így ételeit már rövid idő elteltével behelyezheti a gőzpárolóba. A két DualSteam-gőzfúvóka speciális elrendezése és elhelyezése következtében a gőz nagy sebességgel áramlik a párolótérbe, ahol különösen gyorsan és egyenletesen oszlik el a párolóedény körül – ételei így egyenletesen megpárolódnak a tökéletes ízekért.
Kis készülék, nagyszerű íz
A legjobb technológia kis párolóterekhez: a kifejezetten a helytakarékos, szabadon álló gőzpárolók igényeihez kifejlesztett MonoSteam a lehető legjobb ízélményekről gondoskodik. A gőzfejlesztő ennél a technológiánál a víztartályban található – a gőz egy gőzbevezető nyíláson keresztül áramlik a párolótérbe. Így kis formátumban is optimálisan párolt ételeket kaphat.
Az eredeti 
Az első gőztechnológia 35 év elteltével is meggyőzően gyorsan fejleszti a gőzt. A készülék rendkívül gyorsan felmelegszik a maximálisan erőteljes, 5,0 kW-os gőzfejlesztőnek köszönhetően – így hosszas várakozás nélkül készítheti el ételeit. További előny: az akár 120 °C-on történő nyomás alatti párolás a gőzpárolóknál elérhető legrövidebb párolási időket eredményezi. Az ételek pillanatok alatt készre párolódnak, egyenletesen és professzionálisan – ez a leginkább időtakarékos gőzpárolási mód.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők