A plusz az ön egészségéért

Tudományosan igazolva
A neves gießeni és koblenzi/landaui egyetemek kutatóinak vizsgálatai megerősítették a gőzpárolás értékes előnyeit a hagyományos módszerekkel szemben – a garantáltan több létfontosságú anyagért az ételekben.
Több vitamin minden nap
Talán egyetlen más vitamin sem teljesít annyi fontos feladatot, mint a C-vitamin, mivel többek között ez felel az immunrendszer normál működéséért. A Miele gőzpárolójában készített zöldségekben a vitaminok nagy része megmarad – eltérően a hagyományos vízben főzéstől: a gőzpárolóban készült paprika 25 %-kal több, a brokkoli akár 50 %-kal több C-vitamint tartalmaz.
Olyan egészséges, mint nyersen
Ha nyersen fogyaszt gyümölcsöket vagy zöldségeket, akkor a test különösen sok vitaminnal és ásványi anyaggal gazdagodik. A Miele gőzpárolóban megpárolhatja élelmiszereit és megtarthatja a fontos tápanyagokat – mivel a gőzzel párolt paprika ugyanannyi tápanyagot tartalmaz, mint a nyers. Összehasonlításképpen: a vízben főzött paprika körülbelül 45 %-kal kevesebb tápanyagot tartalmaz.
Négyszeresen meggyőző
Kinézet, illat, íz és állag: ez a négy kritérium döntő egy étel ízletessége szempontjából. Laboratóriumi tesztekben ezeket egy tudományos alapú pontrendszerrel értékelik, több mint egyértelmű eredménnyel: a gőzpárolás a legízletesebb és legegészségesebb ételkészítési mód, legyen szó akár friss, akár mélyhűtött ételekről. A hal is megtartja struktúráját, kinézetét és összehasonlíthatatlan zamatát a gőzölés során – ez jól mutatja a gőzpároló szenzoros átgondoltságát.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők