Kapcsolat


Háztartási készülékek telefonos ügyfélszolgálata
Cím: 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.
Telefon: 06 1 880 6400

Alkatrész rendelés
E-mail: alkatresz@miele.hu

Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 08:00-17:30
Szombat: Zárva
​Vasárnap: Zárva

Az Ön kényelme és a jobb kiszolgálása érdekében készpénz mellett már bankkártyával is fizethet szerviz szolgáltatásainkért.

POS termináljanik segítségével a MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron bankkártyák elfogadását tettük lehetővé. Kártyaelfogadó partnerünk: NovoPayment


Szeretnénk felhíni kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a Miele Kft. központi irodájában, a 1022. Budapest Alsó Törökvész út 2. szám alatt alkatrész értékesítésre, és készülék javításra történő leadására nincs lehetőség. Köszönjük megértésüket!

Tovább

Javítás

Szeretnénk felhíni kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a Miele Kft. központi irodájában, a 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2. szám alatt alkatrész értékesítésre, és készülék javításra történő leadására nincs lehetőség.

Köszönjük megértésüket!

Ihr Partner für alle Servicefälle

Partnere vagyunk minden szervizügyben

A Miele készülékének megvásárlásával Ön a hosszú élettartam és a legjobb minőség mellett döntött. Ha mégis segítségre lenne szüksége, a Miele Ügyfélszolgálata gyors és megbízható támogatást nyújt Önnek.

Mindig ott vagyunk a közelben: A Miele jól képzett technikusai mindenhová gyorsan odaérnek, hogy Ön a lehető legrövidebb idő után újra teljes megelégedettséggel használhassa a készülékeit.

Javítás megrendelése

Javítás megrendelése

A Miele készülékek meghibásodása esetén átfogó szervizszolgáltatást nyújtunk Önnek a megszokott Miele minőségben.

Online itt vagy telefonon a 06 1 880 6400 számon is igényelheti készüléke javítását.

Tovább Online kapcsolatfelvételi űrlap