• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Gőzpárolók és gőzsütők

A gőzpároló egy igazi mindentudó, és ideális kiegészítője a sütőnek és a főzőlapnak. Akár egy köretet, akár egy komplett menüt szeretne elkészíteni egy párolási folyamatban – a párolási igényeknek semmi nem szab határt.

Gőzpároló

A gőzpároló garantálja az ételek egészséges elkészítését. Nem alaptalan, hogy a gőzpárolás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A gőzpárolás segítségével az ételeket különösen kímélően készítheti el. A forró vízgőz közvetlen a párolandó ételre áramlik, és körbezárja azt minden oldalról. Az ételek természetes aromája felfokozódik, míg a színük és a bennük található vitaminok megmaradnak.

Gőzsütők

A kombi gőzpároló egy kívánságot sem hagy beteljesületlenül. Teljes értékű gőzpárolóként számos olyan előnyt kínál, amelyet már a solo gőzpároló készüléknél megemlítettünk. Ezenkívül egy olyan sütő is, amely egy klasszikus sütő legkülönbözőbb üzemmódjaival rendelkezik. Ennek eredménye az egyenletes párolás és a tökéletesen elkészített étel.

Gőzpároló mikrohullámú üzemmóddal

Ezzel a készülékkel garantált az egészséges és gyors elkészítés. Gőzpárolás, főzés, melegítés egyetlen készülékben egy 45 cm magas fülkében. Ez egyrészt egy teljes értékű gőzpároló, amellyel a friss ételeket kímélően készítheti el. Másrészről, ez a készülék egy teljes értékű mikrohullámú sütő, amelyben pl. könnyen és gyorsan készíthet ízletes lekvárokat.

    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.