Milyen fajta készüléket szeretne?

A Miele mosógépek kialakításai
Elöltöltős
Ezek a mosógépek különösen kényelmesen, elölről tölthetők és kezelhetők. A négy különböző felállítási mód (torony, aláépítés stb.) révén a készülék sokoldalúan elhelyezhető.
Felültöltős
Ezek a kompakt eszközök kevés helyet igényelnek. A felülről történő kezeléssel több szabad hely áll rendelkezésre a gép előtt.
Mosó-szárítógép
Ez a készülék egyesíti magában a magas felszereltségű elöltöltős mosógépet a kondenzációs szárítóval. Ideális nagy igényekkel, de kevés hellyel rendelkező emberek részére.
A Miele szárítórendszerek
Hőszivattyús szárítógép
A különösen takarékos Miele hőszivattyús szárítógépek ugyanolyan kényelmet és rugalmasságot kínálnak, mint a hagyományos kondenzációs szárítók, ugyanakkor akár 50%-kal kevesebb áramot fogyasztanak.
Kondenzációs szárító
A kondenzációs szárítógép lehetővé teszi, hogy rugalmasan válassza ki a készülék felállítási helyét, mivel a csatlakoztatáshoz csak egy dugaszoló aljzatra van szükség. A nedves levegő nem kerül kívülre kivezetésre, hanem az egy zárt cirkulációs rendszerben hűl le, ahol a nedvesség kondenzálódik.
Levegőkivezetéses szárítógép
A légkivezetéses szárítógép gyorsan megszárítja a ruhaneműt. A nedves levegő egy légelvezető csövön keresztül jut a szabadba.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők