• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Downdraft páraelszívó rendszerek

Segítségre van szüksége?
Kategóriák
1 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
1 termék
VÁSÁRLÁSI TANÁCSADÓ

Találja meg a konyhájához megfelelő páraelszívót

Ha segítségre van szüksége, hogy megtalálja a legjobb páraelszívót az ön egyedi igényeinek és kívánságainak, próbálja ki hasznos vásárlási tanácsadónkat. Néhány kattintással megtalálhatja a tökéletes készüléket.

SEGÍTSÉG KÉSZÜLÉK VÁLASZTÁSÁHOZ
DAD 4841 Black Levantar
Downdraft páraelszívó
elegáns obszidiánfekete kivitelben és intuitív SmartControl kezeléssel
    Szállítási határidő: Nem elérhető
    1 259 900 Ft [1]
    Szállítási határidő: Nem elérhető

    Miele Downdraft páraelszívó rendszerek

     

    A Miele Downdraft páraelszívók a munkalapba vannak integrálva, így nem csak észrevehetetlenek, hanem – ha úgy van kialakítva a konyhája – nem akadályozzák a kilátást és nem okozhatnak semmilyen sérülést. A Downdraft páraelszívók szükség esetén automatikusan kihúzhatóak az alapegységből a tökéletes elszívási pozícióba, így az eddig felmerülő mennyezetmagasság-különbségek vagy a ferde mennyezetek többé nem jelentenek problémát.

     

    A Miele Downdraft rendszer kínálta előnyök

     

    A Miele Downdraft rendszere a technikai előnyökön túl számos kényelmi és esztétikai előnnyel is elkényezteti a használóját. Íme, mire számíthat, ha a Miele Downdraft rendszert választja.

     

    Tisztább levegő az aktív szénszűrőknek köszönhetően

     

    A hibátlan tisztításról és szagmentesítésről speciális aktív szénszűrő gondoskodik, amely megbízhatóan és tökéletesen elnyeli a főzéssel járó kellemetlen szagokat. A tiszta levegő ezután egy keringtető rendszer segítségével visszakerül a konyhába. Ez az eljárás azért különösen energiatakarékos, mivel nincs hőveszteség. A szagok eltávolításához a Miele különböző aktív szénszűrőket kínál, amelyek biztosítják a tiszta levegőt főzés közben. A szűrők kiválasztása a modelltől függ.

     

    Ugyanakkor a Miele Sensitive AirClean szűrő rendkívül könnyedén eltávolítja a különböző, kellemetlen konyhai szagokat és gondoskodik az optimális klímáról. A Miele Sensitive AirClean szűrő kiegészítő vlies szűrőbetétet is tartalmaz. Ez utóbbi rendkívül hatékonyan szűri ki a finom, porszerű szennyeződést, így például a spórákat, pollent vagy baktériumokat, és jelentősen csökkentheti a mikropor szennyezést.

     

    Az ideális pozíció minden munkakörülményhez

     

    A Miele kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a konyhai munka során az ideális pozíció megtalálása ne menjen az ergonómia, a kényelem rovására. A legjobb ergonómia, nagy hatékonyságú elszívás és tökéletes konyhai integráció– ez a Miele technológia.

     

    Milyen széles legyen a páraelszívó?

     

    Ez egyrészt a főzőlap szélességétől, másrészt a konyha méretétől függ. Fontos, hogy az elektromos, indukciós, bármilyen főzőlap vagy gázfőzőlap valamivel keskenyebb legyen, mint a felette levő páraelszívó Csak így lehet biztos abban, hogy az majd minden felszálló gőzt és párát felfog, és teljes mértékben kihasználhatja a tűzhely teljesítményét is. Ha erre nincs elég hely, akkor a főzőlapnak legalább olyan szélesnek kell lennie, mint a főzőlap.

     

    Az elegáns megoldás a főzőlap mögött

     

    A fali és konyhaszigeti tűzhelyek, mennyezeti elszívók és beépített tűzhelyek széles választékán kívül a Miele kifejlesztette a munkalapba integrálható downdraft rendszereket is.

    A Miele Downdraft páraelszívók olyan meggyőző színekben elérhetőek, mint az elegáns obszidiánfekete, akár intuitív SmartControl kezeléssel

    A Con@ctivity rendszernek köszönhetően az összes Miele háztartási gépét távolról, telefonon is irányíthatja, sőt az egyes készülékek is képesek egymással kommunikálni.

    A rendszer előnye közé sorolható az egyszerű kezelése és a hatékonysága a zsírokkal szemben: mindezt úgy, hogy eközben vonzó marad.

     

    Ismerje meg a Miele Downdraft páraelszívókat, fedezze fel az előnyöket, amit kínál és válassza az Ön személyes preferenciáinak megfelelőt. Ha további információra lenne szüksége bármelyik Miele termékről, jöjjön el a bemutatótermünkbe, ahol a szakértő kollégáink szívesen segítenek.

     

      Fel