Kímélő párolás a legjobb ízekért

A rendkívüli zamatért
A még tökéletesebb ízélményért – a szuvid párolással tökéletesen zamatos ételeket készíthet. Nagy előnye az abszolút egyenletes párolás, amelynek célja egy meghatározott maghőmérséklet elérése. Ezzel elkerülhetők az égett szélek. Mivel az aromák nem tudnak reakcióba lépni az oxigénnel, az étel teljes íze megmarad, csakúgy mint a vitaminok és a tápanyagok. Egy további előny: a párolás során fellépő veszteség a hagyományos módszerekhez képest jelentősen csökken, mivel az élelmiszerek nedvességtartalma megmarad. Vákuumozza ételeit a szuvid párolás előtt páclében vagy fűszerekkel – intenzív ízélményre számíthat. A párolási eredmények bármikor megismételhetők.
Puhább már nem lehet
Puha és aromás – a szuvid párolás során a marha-, sertés- vagy szárnyashús párolása különösen lassan és állandóan alacsony hőmérsékleten történik. Így a hús rendkívül szaftos marad és vajpuha lesz. Emellett a hússejtek fellazulnak, de nem távozik belőlük folyadék. Túlfőzés pedig nem fordulhat elő. Szeretne inkább pirított aromát? Ez sem probléma: vákuumozás előtt vagy után kissé pirítsa meg a húst. Így kívül és belül is tökéletes lesz.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők