A TISZTÍTÁS NAGYMESTERE. HATALMAS ERŐ ÉS KOMPAKT DESIGN.

Az új, porzsák nélküli Boost CX1

Minőség, amely megelőzi korát

VÁSÁRLÁS MOST
Fedezze fel a Boost CX1 sorozatot.
119 900 Ft-tól.

Különböző színekben kapható.

Eredeti sorozat

    

Cat&Dog

    

Parquet

    

Fedezze fel a Boost CX1 készüléket

Erős teljesítmény
Vortex-technológia

Mindegy, hogy parkettáról, laminált padlóról vagy szőnyegről van szó – a Boost CX1 bármilyen felületen csúcsteljesítményt nyújt. Erős tisztítási teljesítmény: a 100 km/h feletti légáramlás biztosítja a durva és finom por tökéletes felszívását. A hatékony padló szívófejjel, az optimális légelvezetéssel és az innovatív motorral együtt a Boost CX1 rendkívül magas légteljesítményre képes, ami esélyt sem hagy a pornak.

Helytakarékos
Kompakt design

A Miele legkisebb porzsák nélküli porszívójával, a Boost CX1 készülékkel ön nemcsak a legmagasabb tisztítási teljesítményt, hanem a kompakt kialakítást is élvezheti. Szűkös lakókörnyezetben is egyszerűen kezelhető.

TrackDrive
Megbízható és nyomtartó

Oldalra helyezett kerekeinek köszönhetően mindig nyomtartó és emellett különösen fordulékony. A porszívó rendkívül kézreálló, és nagyon kényelmesen manőverezhető. Kompakt méreteinek köszönhetően szűkös lakókörnyezetben is kifogástalan higiéniát és tisztaságot biztosít.

Többfokozatú szűrőrendszer
A legmagasabb higiéniai igényeknek is megfelel

A Boost CX1 kiemelkedő szűrőhatása többfokozatú szűrőrendszeren alapul. A legfinomabb részecskék szűrésére a Boost CX1 modelltől függően normál igényekhez a Hygiene AirClean szűrővel, vagy a legmagasabb higiéniai igényekhez a HEPA AirClean szűrővel van felszerelve. A HEPA AirClean szűrő >99,999%-os* porvisszatartó képességével ideális azoknak, akik allergiásak a háziporra.

*az IEC 62885-4 szerint

Porzsákmentes
Egyszerűen üríthető

A portartály a fogantyú segítségével egyszerűen felfelé kihúzható a készülékből. Az ürítőgomb megnyomásával kinyílik a tartály, és a por a szemetesbe hullik.

VÁSÁRLÁS MOST

További termékjellemzők

Parkolórendszer a porszívózási szünetekhez

Praktikus: a padló szívófej és a szívócső szükség esetén rögzíthető a készülék oldalán.

Többfokozatú forgatógomb

Az elektronikus szívóteljesítmény-szabályozás többfokozatú forgatógombbal történik. A különböző alkalmazási területek piktogramjai segítenek kiválasztani az optimális teljesítményfokozatot.

Teljeskörű tartozékok

A Boost CX1 alapkivitelben három kiváló minőségű tartozékkal rendelkezik: kárpit szívófej, fugatisztító és szívóecset. A VarioCliphez rögzítve mindig elérhető közelségben vannak.

Maximális Miele minőség

A hétköznapok nem olyan kemények, mint a Miele terméktesztjei. Mielőtt egy Miele porszívó sorozatgyártása megkezdődik, laboratóriumunkban igazán kemény tartóstesztet kell kiállnia.

Erős. Kompakt. Extra mozgékony.
Az új, porzsák nélküli Boost CX1

119 900 Ft-tól. Különböző színekben kapható.

VÁSÁRLÁS MOST
Fel