Erőteljes tisztítás minden pillanatban.

Az új Duoflex vezeték nélküli porszívó

Duoflex akció

2024. július 15-31 között 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg megjelölt Duoflex porszívóinkat. Válogasson terra vörös, sunset sárga vagy Cat&Dog modelleink közül!

Duoflex HX1
Vezeték nélküli porszívók |
Nagy szívóerő | autom. teljesítménybeállítás | készülékmódosítás | Terra vörös
Raktáron
Duoflex HX1
Vezeték nélküli porszívók |
Nagy szívóerő | autom. teljesítménybeállítás | készülékmódosítás | Sunset sárga
Raktáron
Duoflex HX1 Cat & Dog
Vezeték nélküli porszívók |
Nagy szívóerő | Grab & Go | könnyű & kompakt | tartozék állatszőr eltávolításhoz
RaktáronTapasztalja meg a lenyűgöző, vezeték nélküli porszívó nyújtotta kényelmet!

Fedezze fel az új Duoflex vezeték nélküli porszívó teljesítményét és kényelmét! Élvezze a hosszú üzemidőt, a gyors, megállás nélküli tisztítás előnyeit, az erőteljes szívóteljesítményt és az innovatív SpeedLock rendszert1.

Tapasztalja meg a könnyű manőverezést és a problémamentes tárolást a rugalmas, könnyű kialakításnak köszönhetően! A Click2open funkcióval és a továbbfejlesztett légszűréssel otthona még tisztább lesz.

A Duoflex vezeték nélküli porszívó nemcsak energiatakarékos és nagy teljesítményű Digital Efficiency motorjával tűnik ki, hanem egy igazi szemet gyönyörködtető darab is, és tökéletesen illeszkedik otthona designjába.

Duoflex Total Care

Duoflex Cat & Dog

Duoflex Sunset sárga

Duoflex Nordic kék

Duoflex Terra vörös

Nagy teljesítmény. Gyors kezelés. Kompakt kialakítás.

Fedezze fel a Miele legújabb vezeték nélküli porszívójának erejét és kényelmét: a Duoflex-sorozat termékei ugyanolyan nagy teljesítményűek, mint a hagyományos Miele porszívók1 , emellett ugyanakkor a vezeték nélküli szabadság luxusát, valamint a SpeedLock-rendszer kényelmét nyújtják.

A sorozat csúcsmodellje

Duoflex Total Care

Fedezze fel a Duoflex-modelleket!

Duoflex HX1
Vezeték nélküli porszívók |
Nagy szívóerő | autom. teljesítménybeállítás | készülékmódosítás | Terra vörös
Raktáron
Duoflex HX1
Vezeték nélküli porszívók |
Nagy szívóerő | automatikus teljesítménybeállítás | készülékkezelés | Nordic kék
Raktáron
Duoflex HX1
Vezeték nélküli porszívók |
Nagy szívóerő | autom. teljesítménybeállítás | készülékmódosítás | Sunset sárga
Raktáron
Duoflex HX1 Cat & Dog
Vezeték nélküli porszívók |
Nagy szívóerő | Grab & Go | könnyű & kompakt | tartozék állatszőr eltávolításhoz
Raktáron
  • Az ár az áfát tartalmazza, forintban értendő. A szállítási költség a Szállítási Feltételek szerint kerül felszámításra.
  • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk; nem vállalunk felelősséget a megadott információk pontosságáért.

Különleges teljesítmény. Akár 55 perc programidő.2 Automatikus padlóburkolat-felismerés.

Nagy szívóerő

A nagy teljesítményű Digital Efficiency motornak és a Vortex-technológiának köszönhetően nem marad sem por, sem szennyeződés.

Akkumulátor üzemideje

Élvezze a stresszmentes porszívózást a Duoflex-szel, amelynek Li-Ion akkumulátora hét nagy teljesítményű cellával akár 55 perces üzemidőt2 biztosít.

Automatikus padlóburkolat-felismerés

A MultiFloor elektromos kefe automatikusan alkalmazkodik bármilyen típusú padlóburkolathoz. A padlóburkolatot automatikusan felismeri és ennek megfelelően állítja be a kefehenger fordulatszámát az optimális tisztításhoz és kényelemhez.

Gyorsabb és egyszerűbb porszívózás az új SpeedLock rendszerrel

Használja az új SpeedLock rendszert, hogy könnyedén válthasson a komplett készülékről a kézi egységre.

A SpeedLock rendszer3 fali tartójával a Duoflex azonnal használatra kész a kívánt készülékfelépítésben. A tartó egyszerűen és helytakarékosan rögzíthető a falra.

Tudjon meg többet SpeedLock rendszerünkről!

Gyors és rugalmas

A Duoflex olyan okos designnal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a SpeedLock rendszerrel könnyedén váltson a nagyobb hatótávolságú komplett készülékről a gyors helyszíni takarításra alkalmas kézi egységre. A kicsi súly és az ergonomikus kialakítás gondoskodnak az egyszerű kezelésről, a gyorsaságról és a kompakt tárolásról.

Kimagasló higiénia önnek, otthonának és családjának

Click2open

Tiszta otthon. Tiszta kezek.

Ürítse ki könnyedén a kézi fogantyúval a portartályt és az előszűrőt. A jól bevált Click2open-funkcióval a finompor-szűrőt egészen egyszerűen megtisztíthatja a durva szennyeződésektől. Így a teljesítmény magas, kezei pedig tiszták maradnak.

Higiéniai szűrő

Tiszta levegő

A Duoflex higiéniai szűrője megköti a port, polleneket, állatszőrt és allergéneket. A Duoflex 99,99%-os teljes szűrőhatást ér el4. Ez megakadályozza a finom részecskék visszaáramlását és jobb beltéri levegőminőséget eredményez otthonában.

Duoflex Cat & Dog

A Duoflex Cat & Dog szívóerejével és mozgékonyságával ideális társa a kisállat-tulajdonosoknak. Az Electro Compact elektromos kefének köszönhetően az állatszőr eltávolítása gyerekjáték. A két üzemmód közötti rugalmas választási lehetőséggel könnyedén tisztíthatja a padlót, a kárpitozott bútorokat és a nehezen hozzáférhető helyeket.

Elegáns integráció a lakás designjába

Integrálja stílusosan a Duoflexet lakása designjába. Modern színeivel és a minőségi felületi struktúráival sokkal több, mint egy készülék – egy igazi szemet gyönyörködtető darab.

Harmonikus esztétika

Túl szép ahhoz, hogy elrejtsük

Tartozékok és kiegészítők

Több kényelem és sokoldalúság

Mindig elérhető közelségben

A HX-CNXL flexibilis fugatisztító 60 cm-rel növeli a hatótávolságot és gondoskodik a még nagyobb rugalmasságról.

 

 

 

Távolítsa el az állatszőrt könnyedén!

Az Electro Compact kézi kefével játszi könnyedséggel távolíthatja el a szálakat és az állatszőrt a kárpitról és az autóülésekről.

 

 

 

Kíméletes tisztítás

Tisztítsa a karcolásra érzékeny felületeket kényelmesen az univerzális kefével!

 

 

Nagyobb mozgástér

Használja a tömlőhosszabbítót a szűk, keskeny vagy sarkos helyek eléréséhez!

 

 

Németországban kifejlesztve

Gyártási folyamataink folyamatos fejlesztésével első osztályú porszívókat gyártunk, amelyek kiemelkedő teljesítményt és minőséget visznek az ön otthonába.

Gyakran Ismételt Kérdések

Minden, amit a Duoflexről tudnia kell

Miele szabványaink gondoskodnak a legjobb tisztítási eredményekről. A Duoflex a Digital Efficiency motorra és a Vortex-technológiára támaszkodva ugyanolyan szívóteljesítményt ér el, mint egy hagyományos porszívó1.

A Duoflex Cat & Dog-gal, amely kiegészítő kompakt elektromos kefével van felszerelve, az állatszőrt problémamentesen eltávolíthatja a kárpitozott bútorokról és autóülésekről.

A Duoflex minden padlótípuson használható: a MultiFloor elektromos kefe automatikusan felismeri a padlóburkolatot és beállítja a teljesítményt a megfelelő fokú teljesítmény és szívóerő elérése érdekében. Ezenkívül a Duoflex modellek széles választéka elérhető további tartozékokkal. Válassza ki egyszerűen azt a modellt, amely az ön igényeinek a legjobban megfelel!

Szükség esetén az akkumulátor cserélhető.

A kétlépcsős szűrőrendszernek köszönhetően a finom por 99,99%-os teljes szűrőhatással4 biztonságosan felfogható.

Ha a PowerUnitot önmagában, elektromos kefe nélkül használja, akár 55 perc futásidőt is elérhet. Ha a Duoflexet a MultiFloor elektromos kefével együtt használja, kemény padlón 17 perc futásidő érhető el. Tökéletesen alkalmas akár 60 m²-es felületekhez is.

 

 

 

1 Tisztítási teljesítmény összehasonlítva a STB 305-3 turbókefével rendelkező Miele Complete C3 (SGEF3) padlóporszívóval (porfelvétel szőnyegről, valamint résekkel rendelkező kemény padlóról, szálak felvétele szőnyegről). Az IEC62885-2 szabvány szerint.

2 Az 1-es teljesítményfokozatra vonatkozik elektromos kefe csatlakoztatása nélkül. Akár 12 perc kemény padlón, maximális teljesítményfokozaton, csatlakoztatott MultiFloor elektromos kefével.

3 modellfüggő felszereltség.

4 Az IEC62885-4 szabvány szerint.