Miele CM5 kávéfőzők

A kávézás új élménye.

Új forma, új színek, új választék: a Miele rendkívüli és innovatív megjelenésű CM5 kávéfőzői már 359 900 Ft-os bevezető áron is kaphatók.

A kávé tökéletes élvezete

A legjobb kávé erőfeszítés nélkül – különleges aromák a Miele Black Edition N°1 kávé és a CM5 kávéfőző találkozásából. A golyós őrlőmű minden alkalommal tökéletes őrlést garantál, míg a Miele AromaticSystem gondoskodik a főzőkamra célzott kitágulásáról a víz beáramlásakor. Az egyedi beállítási lehetőségekkel kiegészített, teljesen automatikus rendszer minden kedvenc italát igazi élménnyé varázsolja.

Egyszerű kezelés

A Miele CM5 kávéfőzői a kezdők és a profik számára is egyszerű kezelhetőséget kínálnak. A magától értetődő érintőképernyős kezelés az ízletes kávéktól a teljesen egyedi forró italokig számos különlegesség kiválasztását megkönnyíti, amelyek elkészítési módja elmenthető a felhasználói profilokba.

Egyszerű tisztítás

A készülék tisztítása különösen kényelmes, mivel a tejvezetékek automatikusan tisztulnak, a legtöbb alkatrész pedig a ComfortClean rendszernek köszönhetően mosogatógépben elmosható. Így több idő marad az élvezetes kávézásra.