Miele Scout App

Akár otthon, akár útközben – a Miele Scout App* segítségével egyszerűen, okostelefonon vagy tableten keresztül adhatja ki a feladatot a robotporszívónak. Az App ehhez kényelmes kezelőfunkciókat kínál.

Miele@home

Kezelés Appon keresztül otthonról vagy útközben

A Scout az App segítségével okostelefonról vagy tabletről akár útközben is kényelmesen vezérelhető. Különféle kényelmi funkciók állnak rendelkezésre. Így például az Időzítővel minden napra más „munkakezdési időt“ programozhat be a Scout számára. A takarítás menete a megjelenített térképen bármikor nyomon követhető.

Állapot képernyő

Minden fontos információ egy pillantásra

A kezdőképernyőn minden fontos információt könnyedén áttekinthet, például hogy a Scout éppen milyen üzemmódban van, és mikor kezdi a következő takarítást. Csupán két kattintással kiválaszthatja a takarítási üzemmódot, és közvetlenül elindíthatja a robotporszívót.

Home Mapping

A lakóterület virtuális térképe

A Scout szisztematikusan felderíti a szobákat, és ennek során virtuális térképet hoz létre. Ezáltal megtalálja a hatékony és mindenre kiterjedő takarításhoz szükséges, ideális útvonalat. Az Appon keresztül a térkép alapján azonnal látható, hogy a robotporszívó hol található és hol fejezte már be a munkát. Létrehozhatók előnyben részesített területek, amelyeket különösen gyakran kell takarítani. Ezenkívül berajzolhatók azok a területek, melyeket a Scout robotporszívónak el kell kerülnie.

Időzítő

Szabadon programozható indítási idő

A Scout esetében egyénileg beprogramozhatja a padlótisztítás időpontját. Így például akkor is hagyhatja dolgozni, amikor senki sincs otthon. A Scout megbízhatóan, a beállított időpontban elkezdi a takarítást. Ezután a készülék automatikusan visszatér a töltőállomásra, hogy újratöltse az akkut. Akár hét különböző időzítő is beállítható, így a hét minden napján más-más időpontban kezdődhet a takarítás. Dőljön nyugodtan hátra, miközben a Scout a lakását takarítja.

Home Vision**

Lássa a világot a Scout szemével

A két előoldali kamera segítségével útközben bármikor ellenőrizheti, hogy otthon minden rendben van-e, és hogy a Scout szorgosan dolgozik-e. Ennek során a takarítás folyamatát a készülék szemszögéből, valós időben követheti nyomon. Így mindig tudhatja, hogy a Scout éppen hol tartózkodik. A nyílgombokkal akár kényelmesen navigálhatja is a készüléket. A kameraképek élő továbbítása természetesen titkosított módon történik.

*Elérhető mobil végkészülékre (minimális követelmény: Android 6.0+, ill. iOS 11.0+)
**A felszereltség modellfüggő