Gy.I.K.

Információk a 125. születésnapi promócióról

125 hetes garanciahosszabbítás elérhetősége

A 125 hetes garanciahosszabbítás a Miele 125 éves születésnapja alkalmából megjelölt termékekhez érhető el. A 125 Gala Edition modellekkel kapcsolatos részleteket megtalálja itt.

A 125 hetes garanciahosszabbítás azokra a megjelölt termékekre vonatkozik, amelyeket közvetlenül a Mielénél vagy egy felhatalmazott szakkereskedőnél vásároltak. A 125 Gala Edition modellekkel kapcsolatos részleteket megtalálja itt.

Minden „125 Gala Edition“ termékjelölésű készülékre vonatkozik a 125 hetes garanciahosszabbítás. A 125 Gala Edition modellekkel kapcsolatos részleteket megtalálja itt.

A 125 hetes garanciahosszabbítás a Miele 125 éves születésnapi ajánlatának része. A kampány teljes időtartama alatt elérhető.

A 125 hetes garanciahosszabbítás csak a kampányidőszakban vásárolt, megjelölt termékekre vonatkozik. Nem vonatkozik a kampány kezdete előtti vásárlásokra, és a garancia Miele Appon keresztül történő aktiválása * nem lehetséges.

Egy kivétel van: ha 2023-ban vásárolt matt fekete készüléket, a 125 hetes kiegészítő garancia akkor is érvényes, ha a vásárlás dátuma a kampány kezdete előtt történt.

 

 

A garanciahosszabbítás aktiválása

Hogyan tudom aktiválni a 125 hetes garanciahosszabbítást a készülékemhez?

Kérjük, győződjön meg arról, hogy készüléke jogosult a 125 hetes garanciahosszabbításra. A 125 hetes garanciahosszabbítás aktiválásához csatlakoztatnia kell készülékét a Miele Apphoz*. A porszívók és a KWT 7112 iG obsw/matt 125 Gala Edition esetében csak annyit kell tennie, hogy regisztrálja a készüléket a Miele Appban*.

Kérjük, kattintson ide vagy szkennelje be a QR-kódot, a Miele App* letöltéséhez vagy a Miele App* megnyitásához. Kövesse a Miele App* utasításait az új Miele készülék hozzáadásához. Ezután a rendszer automatikusan felszólítja önt a 125 hetes garanciahosszabbítás aktiválására.

Ha a Miele Appban* már megjelent a garanciahosszabbítás aktiválására vonatkozó automatikus felszólítás, és elkattintott, a garancia a garancia áttekintő oldalán keresztül aktiválható. A garancia áttekintő oldalának előhívásához koppintson a „Profil“ gombra. Ha a készülék jogosult a 125 hetes garanciára, a garancia itt aktiválható.

A 125 hetes garanciahosszabbítást a Miele weboldalon nem lehet aktiválni. Kérjük, a garanciát a Miele Appon* keresztül aktiválja.

A garanciát a Miele Appon* keresztül kell aktiválni a készülék megvásárlásától számított 30 napon belül. Az aktiválás a kampány teljes időtartama alatt lehetséges a Miele Appon* keresztül.

Ha a készülék a kampány időtartamának lejárta után kerül kiszállításra, kérjük, forduljon a Miele Ügyfélszolgálathoz segítségért.

Annak érdekében, hogy a készüléket sikeresen lehessen csatlakoztatni a Miele Apphoz*, meg kell adnia készüléke vásárlásának időpontját és a sorozatszámot. Sok esetben a Miele App* a sorozatszámot a folyamat során automatikusan felismeri. Ha a számot manuálisan kell megadnia, kövesse az App utasításait vagy használja a típustábla keresőt, a készülékén található sorozatszám megtalálásához.

Közvetlenül a garancia aktiválásának lezárása után a garancia állapota a Miele Appban* azonnal frissül, és mutatja a garanciahosszabbítást. A készülék- és garanciaadatait tartalmazó tanúsítványt szintén elküldjük önnek e-mailben.

 

 

Párosítás vagy a készülék regisztrálása a Miele Appon* keresztül

Kérjük, töltse le a Miele Appot* az AppStore vagy a Google Play Store áruházakból. Nyissa meg az Appot, és kövesse az utasításokat készüléke hozzáadásához. A párosítási folyamatra vonatkozó lépésről-lépésre történő utasításokat párosítási videóinkban is megtalálhatja.

A minimális rendszerkövetelmények az App Store-ban vagy a Google Play Store-ban található információk között szerepelnek. A további részleteket megtalálja a weboldalunkon a rendszerkövetelmények között.

A 125 hetes garanciahosszabbításra jogosult készülékeket a Miele App* automatikusan felismeri. A 125 hetes garanciahosszabbítás aktiválása nagyon gyors és egyszerű folyamat. Az aktiválás után is bármikor megtekintheti a készülék garanciális állapotát.

A 125 hetes garanciahosszabbítás aktiválásához kérjük, töltse le a Miele Appot*, és regisztrálja a porszívót/KWT 7112 iG obsw/matt 125 Gala Edition készüléket. Ezután a rendszer automatikusan felszólítja önt a 125 hetes garanciahosszabbítás aktiválására.

Csatlakozási problémák esetén a 125 hetes garanciahosszabbítást úgy aktiválhatja, hogy egyszerűen regisztrálja készülékét a Miele Appban*. A regisztráció után a rendszer automatikusan megkérdezi önt, hogy szeretné-e a 125 hetes garanciahosszabbítást aktiválni.

Sorozatszámát egészen egyszerűen megtudhatja a típustábla-keresővel. Sorozatszám nélkül nem tudja aktiválni a készülék garanciáját. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Miele Ügyfélszolgálattal.

 

 

Javítási szolgáltatások

A kiegészítő garancia közvetlenül a 2 vagy 3 éves Miele garancia után kezdődik, és további 125 héttel meghosszabbítja azt. A teljes garancia idő 2 éves Miele garancia esetén 4,4 év; 3 éves Miele garancia esetén 5,4 év.

Igen, a további 125 hetes garanciát egyszeri díj ellenében összesen 10 évre meghosszabbíthatja. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Miele Ügyfélszolgálattal.

A garanciahosszabbítás fő előnyei a következők:

  • Maximális biztonság: a meghosszabbított garancia időszak alatt a hibák kijavításával kapcsolatban nem merülnek fel költségek, kivéve, ha a hibát szándékosan vagy súlyos gondatlansággal okozták. A garanciahosszabbítás fedez minden munkadíjat és kiszállási költséget, valamint az alkatrészek költségét is.
  • Új készülék: új készüléket kap, ha nem tudjuk megjavítani a készüléket.
  • Megbízható és gyors: javítás esetén magasan képzett ügyfélszolgálati szerviztechnikusaink gyors és megbízható segítséget nyújtanak.

A kiterjesztett garancia teljes körű javítási fedezetet nyújt, és magában foglalja az összes munka- és készenléti költséget, valamint az alkatrészek költségeit, kivéve, ha azokat szándékosan vagy súlyos gondatlansággal okozták. A szerződéses feltételek érvényesek.

A garanciahosszabbítás a következőket nem fedezi:

- Nem megfelelő telepítésből eredő hibák
- Nem a Miele vagy a Miele hivatalos szervizpartnere által elvégzett beavatkozás által okozott kár
- Fogyóeszközök/tartozékok, például: tisztítószerek, aktívszenes szűrők, vízszűrők.
- A készüléken kívüli hibák (külső hatások, például szállítás, nyomás és ütés okozta sérülések vagy természeti jelenségek).
- Nem megfelelő használat és üzemeltetés, például nem megfelelő tisztítószerek vagy vegyszerek használata, valamint folyadékok, építési por vagy toner felszívódása által okozott károk.
- Használattal összefüggő és természetes elhasználódás, például az akkumulátorok és alkatrészek csökkenő ellenálló képessége, amelyeket a termék életciklusa során a használati utasításnak megfelelően rendszeresen cserélni kell.

További részleteket talál a garanciahosszabbítás szerződéses feltételei között.

A 125 hetes garanciahosszabbítás nem ruházható át másik készülékre. Ha a készülék tulajdonosa megváltozik, a garanciahosszabbítás átruházható az új tulajdonosra. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Mielével az új tulajdonos személyének megerősítése érdekében.

A 125 hetes garanciahosszabbítás akkor marad érvényben, ha a készüléket az EU valamely tagállamában, az Egyesült Királyságban, Norvégiában vagy Svájcban vásárolták és ott található. Az érvényesség ellenőrzéséhez az egyéb piacokon kérjük, vegye figyelembe a garanciahosszabbításra vonatkozó helyi szerződéses feltételeket.

A Miele igyekszik gyors szolgáltatást nyújtani meghibásodás esetén. A Miele ügyfélszolgálata vagy egy felhatalmazott szervizpartner segítséget nyújt önnek a garanciahosszabbítás keretein belül. Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

A nem felhatalmazott szervizszakemberek által végzett javításokat a Miele nem fedezi.

Ha a készüléket már nem lehet költséghatékonyan megjavítani, vagy ha a javítás lehetetlen, akkor egy azonos vagy azzal egyenértékű új készüléket kap.

A cserekészülékkel a kommunikáció (hálózatba kapcsolás) más készülékekkel és a meglévő házrendszerrel nem garantálható. Ha a készüléket kicserélik, a garancia szerződésben meghatározott hátralévő ideje átkerül az új készülékre.  

Alternatívaként a készülék megfelelő piaci értéke kérésre megtéríthető. Ha a készülék piaci értékét megtéríti a Miele, a garanciahosszabbítás megszűnik.  

A részleteket megtalálja a garanciahosszabbítás szerződéses feltételei között.

 

 

 

*Mobil készülékhez elérhető (a minimális rendszerkövetelményeket lásd az App Store alkalmazásban). A Miele & Cie. KG kiegészítő digitális szolgáltatása. Minden intelligens alkalmazást a Miele@home-rendszer tesz lehetővé. A funkciók köre modellenként és országonként változhat.