Sok jó érv szól a Miele mellett. 
Ezek közül hatot olvashat itt.

1899-es megalakulása óta a Miele betartja a márkaígéretét: „Immer Besser“. Ez azt jelenti, hogy mindent megteszünk azért, hogy „Immer Besser“, azaz „mindig jobbak“ legyünk az összes többi gyártónál, és „Immer Besser“, azaz „mindig jobbak“ legyünk annál, mint amilyenek éppen vagyunk. Egyre jobb termékekkel szeretnénk megkönnyíteni és élvezetesebbé tenni ügyfeleink mindennapi életét. Ügyfeleink számára ez jelenti a megnyugtató bizonyosságot, hogy jó döntést hoztak a Mielével – valószínűleg egy életre szólót.

A Miele minőség

A tökéletes eredmények tekintetében már több mint 120 éve igaz az állítás, hogy a Mielében megbízhat. Az iparág egyetlen olyan gyártója vagyunk, mely a termékeit, például a mosógépeket, a szárítógépeket, a mosogatógépeket vagy a sütőket 20 éves élettartamra teszteli.
Így egyedülálló megbízhatóságot és nyugalmat kínálunk. Ezért a Miele ügyfelei az egész világon hűségesek maradnak a Mieléhez és a Mielét másoknak is ajánlják. A jövőre is érvényes: készülékeink megbízhatóságát és hosszú élettartamát tekintve nem kötünk kompromisszumot.

A Miele technológia

A Miele a lenyűgöző technológiát és a kiemelkedő eredményeket képviseli minimális energiafogyasztás mellett. Ez vonatkozik a ruhák, a padló és az edények higiénikus és gondos ápolására, valamint a különféle kulináris élvezetekre a főzés és sütés területén. Ezt biztosítja a sok innovatív felszereltségi jellemző, amely csak a Mielénél elérhető. A világ legrangosabb terméktesztjein elért számtalan első hely igazolja ezt.

A Miele alkotómunka

A Miele az igazi alkotómunkát jelenti, ahol a vízió, a precizitás és a részletek iránti igényesség összetalálkozik. Mindegyik termékünk a legmagasabb színvonalon készül, és a lehető legszigorúbb minőségellenőrzésen esik át, beleértve a felületek speciális kesztyűvel végzett egyenkénti vizsgálatát is. Az egyetlen fémtömbből kimart fogantyúktól az összes termékcsoportunknál egymással összehangolt résméretekig minden elem az abszolút tökéletességhez vezető utunk egy-egy állomása. Mert semmi sem fontosabb számunkra, mint hogy ön a Miele termékekben hosszú ideig örömét lelje.

A Miele szerviz

A Miele vásárlók kiemelt figyelemben részesülnek. Ezt garantálja a gyors és hatékony ügyfélszolgálatunk, amelyet többször az iparág legjobbjának választottak. Ha Miele készüléke telepítését vagy professzionális tisztítását szeretné, akkor is szívesen felkeressük önt az otthonában. Mindig a rendelkezésére állunk. Ezt megígérjük!

A Miele design

A Miele tiszta formákat, időtlen eleganciát és intuitív kezelést jelent. Legyen szó
klasszikus forgókapcsolóról, diszkrét szenzorról vagy nagyfelbontású érintő
kijelzőről: a Miele készülékeinek kezelése egyszerű és élvezetes. Sehol máshol nem talál hasonló sokszínűséget a gondosan összehangolt designvonalak és a színvilág tekintetében a legkülönbözőbb konyhabútorokhoz. Nem számít, hogyan van a konyhája berendezve: a Miele tökéletesen illik önhöz.

A Miele márka

Sok országban a Miele az iparág legkedveltebb márkája. A német hazai piacon a Miele márkát ráadásul iparágakon átívelő jelleggel minden idők legjobb termékmárkájának választották („best brand ever“). Egy ilyen márka a felhasználóiról is elárul valamit: a Miele ügyfelei magas követelményeket támasztanak a háztartási készülékeik teljesítménye és környezetvédelmi kompatibilitása terén. Bárki, aki Miele terméket vásárol, a minőség és a stílus mellett teszi le voksát.