MINŐSÉG, AMELY MEGELŐZI A KORÁT

TÖBB MINT 120 ÉVE A LEGMODERNEBB KÉSZÜLÉKEKET GYÁRTJUK, 20 ÉVES ÉLETTARTAMRA.

A kiemelkedő teljesítmény mit sem jelent hosszútávú megbízhatóság nélkül.
Ezért mi a folytonos innovációt igazi mestermunkával kombináljuk - így gondoskodunk róla, hogy ön hosszú ideig megbízhasson készülékeinkben.

1899 ÓTA SOHA NEM ELÉGEDÜNK MEG A LEGJOBBAL.

Számunkra minden forradalmi innováció sokkal többet jelent, mint csupán okot az ünneplésre. Egy kihívás, hogy még jobbat alkossunk. Ezért gyártjuk saját alkatrészeinket, mi magunk öntjük a vasat. Azokat a gépeket is mi készítjük, amelyek a készülékeinket gyártják. Mert a tökéletességre való törekvés a DNS-ünkben van. Ezt úgy hívjuk: Immer besser.

TELJESÍTMÉNY

10 000 ÓRÁN ÁT TESZTELÜNK* - MERT EZ BIZONYÍTJA AZ IGAZI TELJESÍTMÉNYT.

Ahol mások már néhány tesztkör után elégedettek, mi tovább megyünk. Néhány autómotort 3 000 órán át tesztelnek - mi a teljesítményünket akár 10 000 órán át tesszük próbára. A fejlesztési időnk egyharmadát a tesztfázis teszi ki. A kiváló eredmények biztosítása érdekében - újra és újra tesztelünk.

A HOSSZÚ ÉLETTARTAM AZ IGAZI FENNTARTHATÓSÁG

Képzelje el, hogy több mosógép vagy mosogatógép helyett éveken át csak egyet használ. Egyet, amelynek teljesítménye még évekkel később is lenyűgözi majd. Egyet, amely kevesebb vizet, energiát és mosószert használ. Azért, hogy ön kevesebbet fogyasszon. Így hosszú távon környezetünknek is kedvezünk.

*​További információk: miele.hu/20ev