Fedezze fel a lenyűgöző konyha világát

Miele Kitchen Experience

A hal és a fehérbor egymásnak lettek teremtve.

A tökéletes csapat

Mindig célszerű a saját ízlésünkre hagyatkozni, mégis van néhány alapos indok arra, miért a fehérbor illik a legjobban halhoz.

Andreas Enslin a Miele vezető tervezője.

Hogyan születnek az ötletek az új termékekhez?

Andreas Enslin sokszor gondolkodik új termékeken a szabadidejében. A Miele vezető tervezője saját bevallása szerint az inspiráló környezetnek köszönheti a legjobb ötleteit.

A Miele Dialog sütővel gyerekjáték a minőségi vendéglátás

Ínyenc ételek készítése otthon

A MIELE konyhaművészeti utazásra hívta meg Berlinben a gasztronómia nagyjait, melynek középpontjában a Dialog sütő és annak innovatív funkciói álltak.

A mesterszakács a luxus mögé tekint.

Stephan Staats privát szakács

Stephan Staatsot mindenki a „szupergazdagok szakácsaként” ismeri. Ám ebben az interjúban a luxus mögé nézünk, hogy megismerjük Stephan főzés iránti szenvedélyét és az ételekkel kapcsolatos felelősségtudatát.

Egy hotel recepciósaként Amedeo Musto D’Amore titkokat gyűjt.

Az ember a kulcsszerepben

Amedeo Musto D’Amore a hamburgi Vier Jahreszeiten Hotel vezető recepciósa. A hotelben töltött 40 éve alatt jó néhány furcsa és érdekes kéréssel találkozott.

Egy virágkötő mester tippjei az asztal feldíszítéséhez különleges alkalmakra.

A virágok hatalma: több mint dekoráció

Ha igazán különleges dekorációra van szükségünk, akkor a hamburgi Himmel und Erde a nekünk való hely. Mario Mahlstedt virágkötő mester szakértői tippeket ad az asztal feldíszítéséhez különleges alkalmakra.

Miele Kitchen Experience

Borjúlábszár zöldfűszeres-citromos gremolatával

Ossobuco fűszeres kávészószban

Az ossobuco a milánói konyha egyik különlegessége. Ezt a borjúlábszárból készült hagyományos fogást modern köntösbe öltözeti a szokatlan kávés íz.

Energiaital, kicsit másként

Kávés erőleves marhahúsból,bazsalikomos tejhabbal

Marhahúsleves mint energiaital? Elsőre furcsának tűnhet, de jótékony hatással van az egészségre. Kalandvágyóknak való recept!

Házi készítésű metélt portói boros mogyoróhagymával.

Eszpresszós-kakukkfüves metélt

Próbálja ki a kávéval készült ételeket! A Miele kísérleti konyha receptjével ízletes eszpresszós-kakukkfüves metéltet készíthet.

„A világ túlsó végén”, az ínyencek paradicsomában

A sydney-i haute cuisine

Sydney neves éttermeiben, a The Paddingtonban, az Automatában, az Esterben vagy a Bennelongban mindenki találhat valamit, ami a kedvére való.

Matthias Peters kávészenvedélyéből új keverék született.

Egy kávéscsészényi szeretet

Matthias Peters el sem tudná képzelni a mindennapjait kávé nélkül. Szerencsére nem is kell, hiszen az általa létrehozott Miele Black Edition N°1 kávé mindig tökéletes ízélményt garantál.

Egy fejedelmi lakoma receptje

Őzgerinc borókabogyóval és rozmaringgal

A Miele kísérleti konyha receptjével ínycsiklandó őzgerincsültet készíthet borókabogyóval és rozmaringgal.

Pirított baconnel, krutonnal és buggyantott fürjtojással.

Tavaszi saláta kávés öntettel

Kávés saláta? Köszönöm, kérek! Ha egy friss, könnyű fogásra vágyunk, ez a kiváló alapanyagokból készült tavaszi saláta a tökéletes választás.

Gretchen Röehrs szerint a papírra vetett étel maga a divat.

Ínycsiklandó ruházat

Gretchen Röehrs grafikus úgy véli, a konyha és a divat elválaszthatatlan társak. Ez az egyik oka annak, hogy gyümölcsöket és zöldségeket használ fel bohó dizájnerdarabok tervezéséhez.

Kávépálinkával és ribizlivel megbolondítva.

Szaftos mokkás csokoládétorta

Három csésze erős feketekávé talán sok volna reggelire, egy mennyei, szaftos csokoládétortához azonban pont ennyire van szükség.