Hogyan kívánja készülékét felállítani?

Bemutatunk önnek olyan felállítási változatokat, ahol saját maga határozhatja meg a kombinációt alkotó mosógépet és szárítógépet.
Mosógép-szárítógép torony
Ha nem elegendő a hely az egymás melletti felállításhoz, akkor a legtöbb Miele mosógép és szárítógép helytakarékos toronyként is felállítható. Ennél a megoldásnál a mosógépnek mindig alul kell lennie.
Tornyok kialakítására különösen alkalmasak a WhiteEdition designvonal tagjai. Az ebbe a sorozatba tartozó szárítógépeknél az ajtó nyitási iránya megfordítható, így az ajtók mindkét készüléken egy irányba nyílhatnak.
A stabil összekapcsoláshoz a Miele különböző összeépítő kereteket kínál. Néhány típus – például a WTV 512 – praktikus fiókkal van felszerelve. Ebben tárolhatók például a tartozékok, illetve a ruháskosár is ráhelyezhető a szárító kényelmes feltöltéséhez és kiürítéséhez.
Side-by-Side
A Miele mosógépek és szárítógépek műszaki és optikai szempontból is tökéletesen illenek egymáshoz. Így mindkét készülék egymás mellé állítható, a frissen mosott textíliák pedig kényelmesen betölthetők a szárítóba. A döntött kezelőpaneles ChromeEdition ergonómiai szempontból előnyös. A WTS 510 típusú (tartozék) lábazat praktikus tárolóteret hoz létre a készülék alatt, és kényelmes munkamagasságot teremt.
Beépítés lábazattal
A lábazattal (WTS 510) kb. 30 cm-rel megemelheti készülékét – ami így kényelmes munkamagasságba kerülhet. Ezzel a kezelés még kényelmesebbé és ergonomikusabbá válik. Emellett a lábazat tárolóhelyet is kínál, például a mosószerek vagy a mosózsák számára, melyek így mindig gyorsan kéznél vannak – és épp ilyen gyorsan el is rakhatók.
Alátolható
Valamennyi Miele elöltöltős mosógép betolható minden olyan munkalap alá, amelynek fülkemagassága min. 85 cm. Ennél a megoldásnál nem kell eltávolítani a készülék fedelét.
Beépíthető
Néhány Miele mosógép vagy szárító, valamint a WT 2789i mosó-szárítógép beépíthető, pl. konyhabútorba. Ezek a készülékek szükség esetén eltakarhatóak egy Miele előlappal, vagy a beépítés helyén egy oda illő bútorelőlappal. Ehhez a változathoz legalább 82 cm-es fülkemagasság szükséges.
Pult alá építhető
A Miele WDA, W 3000-es, W 5000-es, TDA és T 8000-es sorozatú, egyenes kezelőpaneles ChromeEdition készülékei aláépíthető kivitelűek. Ha a készülék fedelét aláépítő szettel, pl. UBS W1/G vagy UBS T1/G típusú szettel helyettesítik, akkor ezek a készülékek beférnek pl. egy 82 cm-es fülkemagasságú munkalap alá.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők