Ilyen funkciót csak a Miele kínál

A textilápolási rendszer a mosástól kezdve a szárításon keresztül egészen a vasalásig szem előtt tartja a teljes folyamatot. Még a Miele speciális tisztítószereit is saját laboratóriumunkban fejlesztettük ki, így ezek ideálisan illeszkednek készülékeinkhez.
Az ideális kombináció
A Miele mosógépek és szárítógépek tökéletes összhangban vannak egymással. Így Ön minden mosógéphez megtalálja a megfelelő formájú és felszereltségű szárítót. Ezzel kiváló tisztítási és ápolási eredményt kínálunk Önnek a textíliák optimális kímélése mellett.
Tökéletes textíliafiniselés
Sok textília csak a vasalással lesz teljes, és a mechanikai és termikus kezelés nyújt számukra további védelmet. A Miele FashionMaster gőzös vasalórendszer és a Miele vasalógépek rendkívül egyszerű, kényelmes, gyors és hatékony vasalást tesznek lehetővé.
Egyszerűen tökéletes eredmények
Nem minden kereskedelemben kapható tisztítószer tisztít egyformán jól minden mosógépben. Ezért a kiválasztott beszállítók közreműködésével kifejlesztettük a saját laboratóriumainkban a Miele tisztító termékeit. A receptúrák tökéletes összhangban vannak a Miele mosógépekkel és szárítógépekkel. Így Ön minimális adagolás mellett is optimálisan ki tudja használni a Miele készülékek teljesítményét, és még a környezetet is kíméli.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők