Minden beépítési adottsághoz a megfelelő megoldás

A beépíthető páraelszívók csoportjába tartoznak a Miele kihúzható páraelszívók, a beépíthető elszívók, a ​kürtőbe építhető páraelszívók és a közéépíthető elszívók. Az ebbe a kategóriába tartozó páraelszívók alkalmasak a beépített szekrények alá és beépített szekrényekbe, valamint az elszívó és keringtetéses megoldásokba való beépítéshez.

Kihúzható szívóernyős páraelszívó

Szinte láthatatlan: a Miele kihúzható páraelszívók a felső szekrénybe vannak beépítve. Modelltől függően mindössze egy keskeny nemesacél vagy obszidiánfekete kezelőpanel látható a szekrény alatt. A különösen letisztult tervezésű konyhák számára exkluzív megoldás az átlátszó üveglapos változat.

Aláépíthető páraelszívók

Ha nem szeretne egy felső szekrényt kihagyni és ezzel rakodóhelyet veszteni, találja meg az Önnek tetsző helytakarékos megoldást a Miele aláépíthető páraelszívói között. Kompakt, mégis kimagasló teljesítményű: felső szekrény alá vagy különálló módon falra szerelhető. Kisebb konyhákba különösen alkalmas.

Kürtőbe építhető páraelszívó

Egyedi kialakítású konyhája – pl. egy markáns tűzhellyel – a megfelelő szellőzőelemekkel elegánsan feldobható. Ez a kivitel gyakorlatilag végtelen lehetőségeket nyújt tervezés és kreativitás terén. Ideális egyedi kivitelű konyhákhoz. Hagyja képzeletét szabadon szárnyalni!