• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Mosó-szárítógépek

Segítségre van szüksége?
2 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
2 termék
VÁSÁRLÁSI TANÁCSADÓ

Találja meg az önnek megfelelő mosógépet

Új mosógépet vagy szárítógépet szeretne vásárolni? Használja praktikus vásárlási tanácsadónkat, hogy néhány kérdés megválaszolásával megtalálja a tökéletes készüléket.

SEGÍTSÉG KÉSZÜLÉK VÁLASZTÁSÁHOZ
WTD160 WCS 8/5 kg
WT1 mosó‑szárítógép:
PerfectCare technológia a kíméletes és hatékony textilápolásért. 
    Szállítási határidő: Raktáron
    789 900 Ft [1]
    Szállítási határidő: Raktáron
    WTR870WPM PWash&TDos 8/5kg
    WT1 mosó‑szárítógép:
    TwinDos és QuickPower – gyorsan, gombnyomásra készen a találkára. 
      Szállítási határidő: Raktáron
      1 149 900 Ft [1]
      Szállítási határidő: Raktáron

      Miele mosó és- szárítógépek

       

      A Miele mosó-szárítógépek ideális megoldást jelentenek, ha takarékoskodna a rendelkezésre álló hellyel, ha a mosási rutinja szerint inkább gyakran kisebb adagot mos, mint ritkán nagyobbat és szeretné, ha a ruhája nem csak tiszta, hanem száraz is lenne a program végére. A Miele mosó-szárítógép a ruhaadagokat egyetlen ciklusban mossa és szárítja, így időt takaríthat meg. Ismerje meg a Miele mosó- és szárítógépek nyújtotta kényelmet és gyorsaságot.

       

      Mosás és szárítás egyetlen folyamatban

       

      Akár mosógépet és mellé egy szárítógépet, akár egy mosó-szárítógépet választ, a Miele kiváló minőségű, innovatív készülékeket kínál az Ön számára. A mosó-szárítógépek ideális megoldást jelentenek kisebb mennyiségű szennyes ruhákhoz, vagy olyan helyzetekre, amikor szűkös lenne a hely több készülék számára, emellett lenyűgöző lehetőséget kínál arra, hogy a kisebb adag ruhákat egyetlen ciklusban mossa és szárítsa – és ezzel időt takarítson meg.

      A Miele mosógép és hőszivattyús szárító gondoskodik a textíliákról, legyenek azok bármilyen kényesek, strapabíróak vagy egyediek. A Miele W1 mosógépeit és T1 szárító modelljeit, mint minden Miele készüléket, az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy rendszeres használat mellett legalább 20 évig bírják, ami duplája szinte minden más gyártó várható élettartamának. A Miele mosó és szárítógépekkel nem lehet hibázni. Az egyetlen kérdés az, hogy a funkciók melyik kombinációja a leghasznosabb az Ön számára?

       

      A Miele új, kiváló minőségű mosó- és szárítógépek

       

      Ismerje meg a Miele új, kiváló minőségű mosó- és szárítógépeit, amelyek minden eddiginél nagyobb teljesítményt és kényelmesebb funkciókat kínálnak. Az automatikus mosószer adagolástól és a WiFi funkcióktól kezdve az energia- és vízhatékonyságig, fedezze fel, hogy ezek a díjnyertes, kiváló minőségű mosó- és szárítógépek hogyan illeszkednek tökéletesen minden otthonba.

       

      Gondolja át a mosási szokásait

       

      A Miele mosó- és szárítógépek minden részletét tökéletesítették. A Miele azt szeretné, hogy a mosás és a szárítás élménye a lehető legegyszerűbb legyen. Ami a szárítási folyamatot illeti, a Miele szárítógépei a hőszivattyús technológiával akár 60%-os energia-megtakarításukról ismertek. A PerfectDry funkció mellett - soha többé ne aggódjon amiatt, hogy ruhái nem lesznek tökéletesen szárazak.

       

      Soha nem látott kényelmi funkciók

       

      M-Touch

      A Miele mosó- és szárítógépek – egyes modellek esetében -  elegáns és intuitív M Touch kezelőszervekkel rendelkeznek, a szárítógépek gyorsan és egyszerűen kezelhetők a kijelzőpanel megérintésével, vagy megsimításával.

       

      WiFiConn@ct

      Kezelje Miele mosógépeit bárhonnan okostelefonján vagy táblagépén a WiFiConn@ct segítségével. Fedezze fel a különböző beállításokat és programokat, miközben a Miele@home alkalmazással hálózatba tudja kapcsolni Miele készülékeit. Töltse be a gépet, majd működtesse azt útközben - így hazatérve meleg, pihe-puha, illatos ruha várja. Ellenőrizze a mosószer szintjét, hogy lássa, mikor van itt az ideje az utánrendelésnek.

       

      Mosási kapacitás

      A Miele WT1 mosó-szárítógép akár 3 kosárnyi (kb. 8 kilogramm) mosnivaló befogadására is képes. Hagyja, hogy a mosó-szárítója meglepje Önt azzal, hogy mi mindent képes befogadni, miközben a kisebb terhelések (pl. fél töltet) kezelésének rugalmasságát is biztosítja a hozzá extra energia nélkül.

       

      Textilkímélő dob

      A Miele mosó és szárítógépe egy simogatóan lágy, méhsejt kialakítású dobbal leheletfinoman, odafigyelve úgy mossa ki és szárítja meg a i, hogy elkerülik a durva behatást, a színvesztést, a bolyhosodást.

       

      Miele Quality

      A Miele kiváló minőségű mosó- és szárítógépeit hosszú élettartamra tervezték. A Miele intenzív tartóssági teszteket végez, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek. Ezeken a teszteken a mosógépeknek 10 000 órán keresztül kell mosniuk, miközben körülbelül 5000 kétórás program kombinációját futtatják. Ez kb. heti 5 programnak felel meg - 20 éven keresztül.

       

      Good Housekeeping pecsét

      A Miele kiváló minőségű mosó- és szárítógépek sorozata kiérdemelte a Good Housekeeping pecsétet. Ha egy termék viseli a pecsétet, akkor azt a Good Housekeeping Institute tudósai, mérnökei és technikusai alaposan tesztelték és szigorúan értékelték. A pecsét kétéves, Good Housekeeping által biztosított korlátozott garanciát szimbolizál.

       

      Ismerje meg a Miele mosó és szárítógépeit és hozza meg a döntését. Ha szeretne szakmai segítséget kapni szeretettel várjuk a bemutatóteremben, ahol a szakértő kollégáink segítenek.

       

        Fel