Túl magasra állította be a hőmérsékletet.
Kérjük, csökkentse a hőmérsékletet 10–20 °C-kal, és növelje a sütési időt.
Az elkészítendő étel felülete egyenetlenül pirul meg.
Kérjük, csökkentse a hőmérsékletet 10–20 °C-kal, és növelje a sütési időt.
Kérjük, használja azt a szintet, amelyik a sütési táblázat szerint a legmegfelelőbb az elkészítendő étel és az üzemmód szempontjából. A sütési táblázatot a használati útmutatóban találja.
Különösen az érzékeny felületű péksütemények, például a tejfölös vagy túrós sütemények pirulnak egyenetlenül a hőlégkeverés alatti levegőkeringetés miatt. Ezért ebben az esetben inkább az „alsó-felső sütés“ üzemmódot használja.
Ennél a problémánál ne használja a gyors felfűtés funkciót. Így egyenletes eredményt kap különösen az olyan kényes aprósüteményeknél, mint a puszedli.
Kérjük, távolítsa el a nem szükséges tartozékokat a sütőből. Ezenkívül távolítsa el a zsírszűrőt is a sütőből, mivel az akadályozza a levegő útját. Kérjük, a zsírszűrőt csak grillezéshez és hússütéshez helyezze be.
A következő lépéseket csak akkor végezze el, ha a sütő teljesen kihűlt.
Ellenőrizze, hogy az ajtó megfelelően illeszkedik-e a zsanérokra, és hogy a retesz a megfelelő helyzetben van-e. Ezenkívül ellenőrizze, hogy a tömítés mindenhol optimálisan illeszkedik-e. Ehhez további utasításokat a használati útmutatóban talál. A zsírmaradványoktól az ajtótömítés rideggé válhat és eltörhet. Ezért kérjük, a sütő minden egyes használata után tiszta szivacskendővel, kézi mosogatószerrel és meleg vízzel, vagy tiszta, nedves mikroszálas kendővel tisztítsa meg a tömítést. Ezután puha kendővel törölje szárazra a tömítést. Ha az ajtótömítés rideg, repedezett vagy erősen kopott, kérjük, forduljon a Miele ügyfélszolgálatához.