KeresesÜzletkereső
Segítség ehhez:Sütő

Az étel túl száraz

Az étel túl száraz.

Nem megfelelő üzemmódot használtak.

Ha ez a probléma felmerül, célszerű az „alsó-felső sütés“ üzemmódot használni, mivel ilyenkor kevesebb levegő áramlik ki a sütőtérből.

Túl alacsonyra állította be a hőmérsékletet.

Növelje a hőmérsékletet 10–20 °C-kal.

Túl sok nedvesség marad a sütőtérben, ami miatt az elkészítendő ételen túl későn alakul ki kéreg, így jobban kiszárad.

Ha a sütője támogatja a Crisp funkciót (nedvességcsökkentés), akkor kapcsolja be a Crisp funkciót.

Használja a „Hőlégkeverés plusz“ üzemmódot, mivel ilyenkor több levegő áramlik ki a sütőtérből.

Csökkentse a hőmérsékletet 10–20 °C-kal.

Nedvességet tartalmazó ételek (például fagyasztott sült krumpli) elkészítésekor kövesse a csomagoláson található utasításokat, és a sütőtérben lévő nedvesség csökkentése érdekében gyakrabban fordítsa meg az elkészítendő ételt.

Nyissa ki a készülék ajtaját két–három alkalommal, ha az elkészítendő étel túl sok vagy nagyon nedves.

Használati útmutató

Használati útmutató

Itt találja a használati útmutatókat Miele készülékeihez.
Tudjon meg többet
Szerviztechnikus foglalása

Szerviztechnikus foglalása

Szerviz igényét telefonon is leadhatja
Szerviztechnikus foglalása
Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Írja le problémáját a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül. A Miele Ügyfélszolgálat a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.
A kapcsolatfelvételi űrlaphoz