Sok jó indok szól a Miele mellett.

Ebből hat érvet itt olvashat. A Miele 1899-es alapítása óta követi "Immer besser" márkaígéretét: mindent megteszünk azért, hogy "Immer besser", azaz mindig jobbak legyünk másoknál, és mindig jobbak legyünk, mint amilyenek most vagyunk. Mindig jobb termékekkel szeretnénk ügyfeleink mindennapi életét megkönnyíteni és örömet okozni ezzel. Ügyfeleink számára ez garantálja a biztonságot abban, hogy jó döntést hoztak a Mielével – valószínűleg egy életre szólót.

Miele Qualität

A Miele minőség

Több mint 120 éve érvényes a tökéletes minőségre: a Mielében megbízhat. Az ágazat egyetlen gyártójaként mosógépeinket, szárítógépeinket, mosogatógépeinket vagy sütőinket 20 éves élettartamra teszteljük, és ezzel egyedülálló megbízhatóságot és gondtalanságot nyújtunk. Ezért a Miele ügyfelek az egész világon hűek maradnak a márkához, és tovább ajánlják a Mielét.

A jövőre is érvényes: készülékeink megbízhatósága és hosszú élettartama terén nem kötünk kompromisszumot.

A Miele technika

A Miele a lenyűgöző technológiát és a legjobb eredményeket képviseli minimális energiafogyasztás mellett. Ez vonatkozik a ruhaneműk, a padló és az edények higiénikus és gondos ápolására, valamint különféle kulináris élményre a főzés és sütés során. Ezt biztosítja a sok innovatív felszereltségi jellemző, amely egyedülálló a Mielénél.
A világ legrangosabb terméktesztjein elért számos első helyezés is ezt bizonyítja.

Handwerkskunst

A Miele alkotómunka

A Miele az igazi kézművességet képviseli ahol a látvány, a precizitás és a részletesség iránti szenvedély találkozik. Minden termékünk a legmagasabb standard szerint készül, szigorú minőségi teszteknek vetjük alá valamint egyénileg ellenőrizzük a felületeket. A fogantyúk, amelyeket egy darab fémből marnak ki, a rések mérete, amelyek minden termékcsoportra érvényesek és minden egyes alkatrész az abszolút tökéletességre törekszik. Mert semmi nem fontosabb számunkra annál, hogy ön sokáig örömét lelje Miele termékében.


A Miele design

A Miele a tiszta formákat, az időtlen eleganciát és az intuitív kezelést képviseli. Mindegy, hogy klasszikus forgókapcsoló, visszafogott érzékelő vagy nagy felbontású érintő kijelző: a Miele készülékek kezelése könnyű és örömet okoz.

Sehol máshol nem talál hasonló sokszínűséget a gondosan összehangolt designvonalak és színvilágok terén. Nem számít, milyen a stílusa a konyhájának, a Miele tökéletesen illik önhöz.


A Miele ügyfélszolgálat

A Miele vásárlók kiemelt figyelemben részesülnek: ezt garantálja a gyors és hatékony vevőszolgálatunk, amelyet többször az iparág legjobbjának választottak.

Die Marke Miele

A Miele márka

Számos országban a Miele az ágazat leginkább áhított márkája. Sőt, a hazai német piacon a Mielét az összes iparágat figyelembe véve, minden idők legjobb termékmárkájának választották („best brand ever“).

Egy ilyen márka a felhasználóiról is felfed valamit: a Miele vásárlók nagy hangsúlyt fektetnek készülékeik teljesítményére és környezetbarát kialakítására. Aki Mielét vásárol, az a minőségtudatosságot és a stílust képvisel.