Sok jó indok szól a Miele mellett.
Ebből olvashat itt néhányat.

A Miele a 1899-es alapítása óta hű az "Immer besser" márkaígéretéhez. Ez azt jelenti, hogy mindent megteszünk azért, hogy "Immer besser", azaz "Mindig jobbak" legyünk az összes többi gyártónál, és "Immer besser", azaz "Mindig jobbak" legyünk annál, mint amilyenek éppen vagyunk. Ez a vásárlóink számára azt a megnyugtató biztonságot jelenti, hogy a Mielével egy jó döntést hoztak - talán egy életre szólóan.

Beständigkeit

A Miele minőség

A tökéletes eredményekre több mint 120 éve érvényes: a Mielében megbízhat. Az üzletág egyetlen gyártójaként termékeinket, a mosógépet, szárítógépet, mosogatógépet vagy a sütőt húsz éves élettartamra teszteljük, és ezzel egyedi megbízhatóságot és szabadságot nyújtunk. A Miele ügyfelek ezért világszerte hűek maradnak a Miele márkához, és továbbajánlják a Mielét.

A jövőre is érvényes: a készülékeink megbízhatósága és hosszú élettartama terén nem kötünk kompromisszumot.

Die Miele Technik

A Miele technika

A Miele a lenyűgöző technikát és a legjobb eredményeket képviseli minimális energiafogyasztás mellett. Ez a ruhái, a padlója, az edényei higiénikus és kímélő ápolására valamint a sütés-főzés során a sokszínű ízélményre is ugyanúgy érvényes. Erről a sok innovatív jellemző gondoskodik, ami csak a Mielénél érhető el.

Ezt bizonyítja a számos első hely a legnevesebb termékteszteken a világ minden táján.

A Miele kézművesség

A Miele az igazi kézművességet képviseli ahol a látvány, a precizitás és a részletesség iránti szenvedély találkozik. Minden termékünk a legmagasabb standard szerint készül, szigorú minőségi teszteknek vetjük alá valamint egyénileg ellenőrizzük a felületeket. A fogantyúk, amelyeket egy darab fémből marnak ki, a rések mérete, amelyek minden termékcsoportra érvényesek és minden egyes alkatrész az abszolút tökéletességre törekszik. Mert semmi nem fontosabb számunkra annál, hogy ön sokáig örömét lelje Miele termékében.

Miele Design

A Miele design

A Miele a letisztult formát és az időtálló eleganciát képviseli. Klasszikus forgatókapcsoló, visszafogott érzékelő vagy nagy felbontású érintőkijelző: a Miele készülékek kezelése könnyű és örömét leli benne.

Sehol másutt nem talál ilyen sokféle, gondosan összehangolt designvonalat és színt a különböző konyhabútor frontokhoz. Mindegy, hogyan rendezi be konyháját: a Miele tökéletesen illik önhöz.

Miele Service

A Miele szerviz

A Miele vásárlók kiemelt figyelemben részesülnek: ezt garantálja a gyors és hatékony vevőszolgálatunk, amelyet többször az iparág legjobbjának választottak.

A Miele márka

Számos országban a Miele az ágazat leginkább áhított márkája. Sőt, a hazai német piacon a Mielét az összes iparágat figyelembe véve, minden idők legjobb termékmárkájának választották („best brand ever“).

Egy ilyen márka a felhasználóiról is felfed valamit: a Miele vásárlók nagy hangsúlyt fektetnek készülékeik teljesítményére és környezetbarát kialakítására. Aki Mielét vásárol, az a minőségtudatosságot és a stílust képvisel.