Az összes termékelőny áttekintése - Kamrás vákuumozó fiókok

Fő jellemzők

vákuumcsomagolás

Ideális feltételek a hosszabb eltarthatósághoz

Ideális feltételek: tökéletes előkészítés tároláshoz, adagoláshoz, marináláshoz, illetve visszazáráshoz.

Mutasson minden „vákuumcsomagolás” terméket További információk erről: „vákuumcsomagolás”

    Élelmiszer-kompatibilis vákuum tasakok

    Biztonság mindenekelőtt

    Biztonságos tárolás: A Miele vákuum tasakok hőállók, nem légáteresztőek és ízre semleges hatásúak.

    További információk erről: „Élelmiszer-kompatibilis vákuum tasakok”

    Újrafelhasználható vákuumozó edények

    A környezet védelme érdekében

    Magas fokú fenntarthatóság: A vákuum tasakokkal ellentétben a rolók újra felhasználhatóak.

    További információk erről: „Újrafelhasználható vákuumozó edények”

    Tágas felhasználási felület

    Flexibilis vákuumcsomagolás

    Kisebb és nagyobb mennyiségekhez: A hasznos felület max. 250 x 350 mm méretű vákuum tasakokhoz alkalmas.

    További információk erről: „Tágas felhasználási felület”

    Három vákuumozási fokozat

    Optimális fokozat minden felhasználáshoz

    Mindig megfelelő védelem 3 fokozattal: hús számára a 3-as, gyümölcshöz pedig az 1-es fokozat ideális.

    További információk erről: „Három vákuumozási fokozat”

    Állítható lehegesztési idő

    Mindig a megfelelő lehegesztési hőmérséklet

    Minden zacskóvastagsághoz ideális: Anyagtól függően 3 különböző lehegesztési fokozat közül választhat.

    További információk erről: „Állítható lehegesztési idő”

    Biztonság

    Élelmiszer-kompatibilis vákuum tasakok

    Biztonság mindenekelőtt

    Biztonságos tárolás: A Miele vákuum tasakok hőállók, nem légáteresztőek és ízre semleges hatásúak.

    További információk erről: „Élelmiszer-kompatibilis vákuum tasakok”

    Hatékonyság és fenntarthatóság

    Újrafelhasználható vákuumozó edények

    A környezet védelme érdekében

    Magas fokú fenntarthatóság: A vákuum tasakokkal ellentétben a rolók újra felhasználhatóak.

    További információk erről: „Újrafelhasználható vákuumozó edények”

    Kezelési kényelem

    Tágas felhasználási felület

    Flexibilis vákuumcsomagolás

    Kisebb és nagyobb mennyiségekhez: A hasznos felület max. 250 x 350 mm méretű vákuum tasakokhoz alkalmas.

    További információk erről: „Tágas felhasználási felület”

    Három vákuumozási fokozat

    Optimális fokozat minden felhasználáshoz

    Mindig megfelelő védelem 3 fokozattal: hús számára a 3-as, gyümölcshöz pedig az 1-es fokozat ideális.

    További információk erről: „Három vákuumozási fokozat”

    Állítható lehegesztési idő

    Mindig a megfelelő lehegesztési hőmérséklet

    Minden zacskóvastagsághoz ideális: Anyagtól függően 3 különböző lehegesztési fokozat közül választhat.

    További információk erről: „Állítható lehegesztési idő”

    Push2open funkció

    Nyitás finom megnyomásra

    Játszi könnyedséggel nyitható: Elég finoman megnyomnia a fiókot, az máris kinyílik.

    További információk erről: „Push2open funkció”

    Érintőfelületes vezérlés

    A legmodernebb technika üveglap alatt

    Egyszerű és kényelmes: A készülék egy síkba simuló és könnyen tisztítható érintőpanelről vezérelhető.

    További információk erről: „Érintőfelületes vezérlés”

    Teljesen kihúzható

    A fiókok kényelmesen bepakolhatók

    Egyszerűen praktikus: A kényelmes be- és kipakolás érdekében a vákuumozó fiók teljesen kinyitható.

    További információk erről: „Teljesen kihúzható”

    Kényelmesen ápolható

    Könnyen tisztítható belső tér

    Az egyszerű tisztíthatóság garantált

    A nemesacél előnyei: Sima nemesacél felületeinek hála a vákuumozó kamra igazán egyszerűen tisztítható.

    További információk erről: „Könnyen tisztítható belső tér”

    CleanSteel

    Nem csupán szép

    Egyszerű tisztíthatóság: A kiváló minőségű felületkezelés egyszerű tisztíthatóságot garantál a készülékeknek.

    További információk erről: „CleanSteel”

    Sokféle felhasználási mód

    Tárolás

    Hosszabb eltarthatóság

    Igazi segítség a betároláshoz: Vákuumcsomagolva az élelmiszerek hosszabb ideig lesznek eltarthatók.

    További információk erről: „Tárolás”

    Adagolás

    Plusz a frissességért

    Mindig a megfelelő adag: Egyedi mennyiségek bármikor kiadagolhatók sous-vide-pároláshoz vagy eltároláshoz.

    További információk erről: „Adagolás”

    Marinálás

    Az íz kedvéért

    Még nagyobb élmény: Az ízélmény fokozása a marinált élelmiszer vákuumcsomagolásával.

    Mutasson minden „Marinálás” terméket További információk erről: „Marinálás”

    vákuumcsomagolás edényben

    Ideális érzékeny élelmiszerekhez

    Hosszú eltarthatóság érzékeny élelmiszerek számára is: Az edényben ép marad a zöldség és a zöldfűszer.

    További információk erről: „vákuumcsomagolás edényben”

    Visszazárás

    A chips és & társaik frissek maradnak

    Garantáltan hosszabb ízélmény: A megbontott csomagolások az 1-es fokozattal visszahegeszthetők.

    További információk erről: „Visszazárás”

    Poharak lezárása

    Biztonságos és frissen tart

    Biztonságos és frissen tart: pesto, bébiétel és sok egyéb étel tárolható a vákuummal zárható befőttes üvegekben.

    További információk erről: „Poharak lezárása”

    Folyadékok vákuumozása

    A helytakarékos tárolási lehetőség

    Helytakarékos és biztonságos tárolás: A folyadékok gond nélkül lezárhatóak vákuummal egy műanyag tasakban.

    További információk erről: „Folyadékok vákuumozása”

    Élvezet

    vákuumcsomagolás

    Ideális feltételek a hosszabb eltarthatósághoz

    Ideális feltételek: tökéletes előkészítés tároláshoz, adagoláshoz, marináláshoz, illetve visszazáráshoz.

    Mutasson minden „vákuumcsomagolás” terméket További információk erről: „vákuumcsomagolás”
    Modelltől függő felszereltségi jellemzők

    Tudnivalók a Miele kamrás vákuumozó fiókokról

    A sokoldalú beépíthető vákuumozó fiók

    Az élvezetek legszebb része

    Tökéletes feltételek élelmiszerek tárolásához, illetve a különleges élvezetet kínáló sous-vid-párolás előkészítéséhez. Az új vákuumozó fiók széles körű felhasználhatósága lenyűgöző. Nincs is annál szebb, mint mikor az ember fáradság nélkül tud olyan fogásokat varázsolni, amelyek pontosan úgy néznek ki, mint a szakácskönyvek fényképein. A vákuumozó fiók alapfunkciója egyszerűen lenyűgöző: A fóliába csomagolt élelmiszerekből kiszívja a levegőt (különösen az oxigént), így gyakorlatilag légmentesen lesznek lezárva. Így hosszabb ideig megőrizhető az élelmiszerek minősége. Emellett a vákuumfiók optimálisan előkészíti az ételeket a szuvid-pároláshoz. Adagoljon, tároljon el vagy készítse elő a tökéletes élményt nyújtó párolást.

    További információk erről: „A sokoldalú beépíthető vákuumozó fiók”
    Sous-vide - kímélő párolás vákuumban

    A kimagasló élvezeti értékért

    A „Sous-vide"" egy francia kifejezés, jelentése "vákuum alatti párolás". Ennél a módszernél a vákuumcsomagolással ellátott ételt állandó alacsony hőmérséklet mellett gőzben pároljuk. Ezt a kíméletes eljárást húsok, halak, zöldségek és gyümölcsök elkészítéséhez javasolt használni. Az alacsonyabb hőmérsékletek miatt az ételkészítés a hagyományos párolásnál tovább tart.

    További információk erről: „Sous-vide - kímélő párolás vákuumban”
    vákuumcsomagolás lépésről lépésre

    Kezelés könnyedén

    A Miele beépíthető vákuumozó fiók segítségével az élelmiszerek a legkülönbözőbb alkalmazási célra vákuumcsomagolhatók. Vákuumcsomagolás 9 lépésben - bemutatjuk hogyan.

    További információk erről: „vákuumcsomagolás lépésről lépésre”