Az összes termékelőny áttekintése - Kamrás vákuumozó fiókok

Fő jellemzők

Vákuumozás 

Hosszabban eltartható és tökéletesen előkészített

Ideális körülmények: vákuumozhatja az élelmiszereket tárolás, adagolás, pácolás vagy visszazárás céljából is. 

További információk erről: „Vákuumozás ”

    Előkészítés szuvid pároláshoz 

    Optimálisan előkészítve

    Tökéletes a szuvid pároláshoz: a vákuumozott élelmiszerek íze és tápanyagai megmaradnak. 

    Mutasson minden „Előkészítés szuvid pároláshoz ” terméket További információk erről: „Előkészítés szuvid pároláshoz ”
    Exclusiv bei Miele

    SensorTouch kezelés 

    Intuitív és egyszerűsített

    Elegáns és könnyen kezelhető: a felületbe illeszkedő érintőpanel a legmodernebb technika kényelmét élvezheti. 

    További információk erről: „SensorTouch kezelés ”

    Push2Open

    Egy keverés is elég

    Nyitás villámgyorsan: elég egy finom nyomás a fiókra.

    További információk erről: „Push2Open”

    Nagy méretű hasznos felület 

    Elegendő hely minden mérethez 

    Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiség: a hasznos felület max. 250 x 350 mm méretű vákuumtasakokhoz alkalmas.

    További információk erről: „Nagy méretű hasznos felület ”

    Három vákuumfokozat 

    Minden alkalmazáshoz megfelelő 

    Egyedi beállítás: a vákuumozásnál három fokozat közül választhat – minden élelmiszerhez talál megfelelőt.

    További információk erről: „Három vákuumfokozat ”

    Biztonság

    Élelmiszerekhez való vákuumtasak 

    Speciálisan élelmiszerek számára 

    Biztonságos csomagolás: a Miele vákuumtasakok hőállók, nem légáteresztők és ízre semleges hatásúak. 

    További információk erről: „Élelmiszerekhez való vákuumtasak ”

    Kezelési kényelem

    Előkészítés szuvid pároláshoz 

    Optimálisan előkészítve

    Tökéletes a szuvid pároláshoz: a vákuumozott élelmiszerek íze és tápanyagai megmaradnak. 

    Mutasson minden „Előkészítés szuvid pároláshoz ” terméket További információk erről: „Előkészítés szuvid pároláshoz ”
    Exclusiv bei Miele

    SensorTouch kezelés 

    Intuitív és egyszerűsített

    Elegáns és könnyen kezelhető: a felületbe illeszkedő érintőpanel a legmodernebb technika kényelmét élvezheti. 

    További információk erről: „SensorTouch kezelés ”

    Push2Open

    Egy keverés is elég

    Nyitás villámgyorsan: elég egy finom nyomás a fiókra.

    További információk erről: „Push2Open”

    Változatos forrasztási időtartam 

    Egyedi forrasztás

    Tökéletes minden tasakvastagsághoz: az anyagtól függően három forrasztási fokozat közül választhat. 

    További információk erről: „Változatos forrasztási időtartam ”

    Sokféle alkalmazási lehetőség

    Sokoldalú lehetőségek

    Vákuumozó fiókunkkal lehetősége van az élelmiszerek adagolására, tárolására és még sok egyébre. 

    További információk erről: „Sokféle alkalmazási lehetőség”

    Teljesen kihúzható sín 

    Praktikus és ergonomikus

    Ne maradjanak beteljesületlen kívánságok: Gourmet melegítőfiókjaink számos alkalmazási lehetőséget kínálnak. 

    További információk erről: „Teljesen kihúzható sín ”

    Újrafelhasználható vákuumdobozok 

    Hosszú élettartam

    A fenntartható alternatíva: a vákuumzacskókkal ellentétben a vákuumdobozokat egymás után többször használhatja. 

    További információk erről: „Újrafelhasználható vákuumdobozok ”

    Nagy méretű hasznos felület 

    Elegendő hely minden mérethez 

    Mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiség: a hasznos felület max. 250 x 350 mm méretű vákuumtasakokhoz alkalmas.

    További információk erről: „Nagy méretű hasznos felület ”

    Sokféle felhasználási mód

    Hosszabb eltarthatóság 

    Hosszabb eltarthatóság 

    Tökéletes tárolás: vákuumozza le ételeit a hosszabb eltarthatóságért és frissességért. 

    Marinálás 

    Maximális íz 

    Fokozza az ízélményt az ételek vákuumozása során marináddal és fűszernövényekkel.

    Adagolás 

    A megfelelő mennyiség 

    Függetlenül attól, hogy sok vagy kevés – készítsen egyedi mennyiségű adagokat tároláshoz vagy szuvid pároláshoz. 

    Vákuumozás edényben 

    Mindig sértetlen 

    Tartósítás az edényben: a kényes ételek, mint például a gyümölcsök vagy fűszernövények így nem sérülnek meg. 

    Visszazárás 

    Frissesség – a második felnyitás alkalmával is 

    A hosszan tartó élvezetért: zárja vissza óvatosan a felbontott csomagolást.

    Üvegek lezárása 

    Szorosan zárt 

    Biztonságos és friss tárolás: a pesto, a bébiétel és még sok más vákuumozható üvegben.

    Folyadékok vákuumozása 

    Biztonságos megőrzés

    Helytakarékos és biztonságos csomagolás: a folyadékokat is problémamentesen vákuumozhatja műanyag zacskóban.

    Élvezet

    Vákuumozás 

    Hosszabban eltartható és tökéletesen előkészített

    Ideális körülmények: vákuumozhatja az élelmiszereket tárolás, adagolás, pácolás vagy visszazárás céljából is. 

    További információk erről: „Vákuumozás ”

    Három vákuumfokozat 

    Minden alkalmazáshoz megfelelő 

    Egyedi beállítás: a vákuumozásnál három fokozat közül választhat – minden élelmiszerhez talál megfelelőt.

    További információk erről: „Három vákuumfokozat ”
    Modelltől függő felszereltségi jellemzők

    Tudnivalók a Miele kamrás vákuumozó fiókokról

    Sokoldalú vákuumozó fiók 

    A jó íz megőrzése

    A Miele új vákuumozó fiókja számos alkalmazási lehetőséget kínál: megőrzi ételei minőségét, hosszabban eltarthatóvá teszi azokat, vagy előkészítheti a szuvid párolásra is. Ez egyszerűen és tisztán történik a fóliába csomagolás, a levegő elvonása és a záró légmentes hegesztés révén. Így például a maradékokat egyszerűen vákuumozhatja és lefagyaszthatja – a tápanyagok, ízek és vitaminok sokkal tovább megmaradnak, mint a hagyományos fagyasztás esetében. Emellett sok helyet takarít meg a mélyhűtőben. Akár folyadékokat, pl. leveseket is problémamentesen vákuumozhat. Ezenkívül így optimálisan felkészítheti ételeit a szuvid párolásra. Adagolás, tárolás és előkészítés az ízletes párolásra – mindezt egyetlen készülékkel. 

    További információk erről: „Sokoldalú vákuumozó fiók ”
    Szuvid párolás – kíméletes párolás vákuumban

    Kímélő párolás a legjobb ízekért

    A „sous-vide“ kifejezés a francia nyelvből származik, és „vákuum alatti“ párolást jelent. Ennél a módszernél az ételeket egy vákuumtasakban, folyamatosan alacsony hőmérsékleten készíti a gőzpárolóban. Ez a kíméletes ételkészítési mód különösen ajánlott hús, hal, zöldség és gyümölcs készítéséhez, mivel az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően a fontos tápanyagok és aromák megmaradnak. A szuvid párolás időtartamai azonban az alacsony hőmérséklet miatt hosszabbak, mint a hagyományos gőzpárolásnál.

    További információk erről: „Szuvid párolás – kíméletes párolás vákuumban”