Porszívók

Amit még tudnia kell a Miele porszívókról

A speciális Miele porszívó

Mit kell tudnia porszívójának?

A lakásban és az életben előforduló sajátos helyzetekhez egyedi megoldások szükségesek. A Miele a legtökéletesebben kívánja kielégíteni a helyiség higiéniájával kapcsolatos személyes igényeket. Ezért többféle, speciális felszereltséggel rendelkező porszívó modellt szerepeltet a kínálatában.

További információk erről: „A speciális Miele porszívó”
A Miele padlóporszívók higiéniája*

Mekkora tisztaság szükséges a jó közérzethez?

A tiszta kifújt levegő a Mielénél magától értetődik. Porszívóink nem csak kiváló szűrőteljesítményükről híresek, hanem arról is, hogy házuk hatékony tömítésének köszönhetően egyetlen beszívott porszemet sem engednek ki. Így csakis tiszta levegő juthat vissza a helyiség légterébe.

További információk erről: „A Miele padlóporszívók higiéniája” Modellfüggő felszereltség
Különféle kivitelű Miele porszívók

Milyen fajta készüléket szeretne?

A Miele különböző kivitelben kínál Önnek padlóápoló készülékeket. Íme, egy gyors áttekintés. Az Ön számára megfelelő típus a helyiségek adottságaitól és az Ön személyes elképzeléseitől függ.

További információk erről: „Különféle kivitelű Miele porszívók”
A Miele Blizzard CX1 higiéniája

Milyen mértékű higiénia lehetséges porzsák nélkül?

Higiénikus ürítés. Más porzsák nélküli rendszerekkel szemben a gép működési elve következetesen elválasztja a durva szennyeződéseket a finomportól. A finomport a gép külön tartályban gyűjti a Gore® CleanStream® finomporszűrő segítségével. Így ürítéskor a finom por felkavarodása minimálisra csökken. A finom por innovatív különválasztása higiénikus ürítést garantál, melyet tesztelésnek is alávetettek.

További információk erről: „A Miele Blizzard CX1 higiéniája”
A Miele porszívók minőségellenőrzési tesztjei

Maximális Miele minőség a hosszú élettartamért

Egyetlen hétköznap sem lehet olyan kemény, mint a Miele terméktesztje: mielőtt egy Miele porszívó sorozatgyártásba kerülne, tartósteszteken kell bizonyítania a tesztlaborunkban.

További információk erről: „A Miele porszívók minőségellenőrzési tesztjei”
A Miele porszívók tesztgyőzelmei*

Több mint 60 tesztgyőzelem* világszerte

A független terméktesztek is mindig újra kiemelik a Miele porszívók kiváló tisztítási teljesítményét és hatékonyságát. Csak a 2005-ös év óta 60 alkalommal lett tesztgyőztes* az egész világra kiterjedő tesztek során.

További információk erről: „A Miele porszívók tesztgyőzelmei” A Miele padlóápolási tesztgyőzelmeivel kapcsolatos részletes információk a www.miele.hu/díjak-és- tesztgyőzelmek oldalon találhatók.

Tartozékok és tisztítószerek

Staubsauger Zubehör
Staubsauger Staubbeutel