KeresesÜzletkereső
Segítség ehhez:Gőzpároló

Az étel túl gyorsan lehűl

A mikrohullámú üzemmódban történő melegítés vagy sütés után az étel túl gyorsan kihűl.

A mikrohullám tulajdonságai miatt a hő először az étel szélső szintjein keletkezik, és aztán halad a közepe felé. Ha az ételt magas mikrohullámú teljesítményen melegíti, akkor az étel külseje már forró, miközben a közepe még nincs felmelegedve. Az ezt követő hőmérséklet-kiegyenlítődés után az étel belseje melegebbé válik, a külső réteg pedig lehűl.

Különösen különböző összetételű ételek, pl. menük melegítésekor érdemes alacsonyabb mikrohullám-teljesítményt és hosszabb időt beállítani.

Használati útmutató

Használati útmutató

Itt találja a használati útmutatókat Miele készülékeihez.
Tudjon meg többet
Szerviztechnikus foglalása

Szerviztechnikus foglalása

Szerviz igényét telefonon is leadhatja
Szerviztechnikus foglalása
Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Írja le problémáját a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül. A Miele Ügyfélszolgálat a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.
A kapcsolatfelvételi űrlaphoz