KeresesÜzletkereső
Segítség ehhez:

Hűtés & fagyasztás

Hűtés & fagyasztás

A bor megfelelő fogyasztási hőmérséklete

A bor megfelelő fogyasztási hőmérséklete

  • Könnyű, gyümölcsös vörösborok: 14 °C és 16 °C között

  • Testes vörösborok: 14 °C és 16 °C között

  • Testes vörösborok: 18 °C

  • Rozé borok: 8 °C és 10 °C között

  • Finom, aromás fehér borok: 8 °C és 12 °C között

  • Testes vagy édes fehér borok: 12 °C és 14 °C között

  • Pezsgő, prosecco: 7 °C és 9 °C között

  • Pezsgő: 5 °C és 7 °C között

A bort az ajánlott fogyasztási hőmérsékletnél 1–2 °C-kal hűvösebb helyen tárolja, mivel a bor a pohárba töltve felmelegszik.

A testes vörösborokat fogyasztásuk előtt 2–3 órával ajánlott felnyitni, hogy a bor magába szívhassa az oxigént, és kibontakozzon az aromája.

Használati útmutató

Használati útmutató

Itt találja a használati útmutatókat Miele készülékeihez.
Tudjon meg többet
Szerviztechnikus foglalása

Szerviztechnikus foglalása

Szerviz igényét telefonon is leadhatja
Szerviztechnikus foglalása
Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Írja le problémáját a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül. A Miele Ügyfélszolgálat a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.
A kapcsolatfelvételi űrlaphoz