Túl magasra állította be a hőmérsékletet.
Kérjük, csökkentse a hőmérsékletet 10–20 °C-kal.
Az elkészítendő étel alul túl világos marad, vagy felül túlságosan megpirul.
Kérjük, csökkentse a hőmérsékletet 10–20 °C-kal.
Kérjük, használja azt a szintet, amelyik a sütési táblázat szerint a legmegfelelőbb az elkészítendő étel és az üzemmód szempontjából. A sütési táblázatot a használati útmutatóban találja.
Ha ez a probléma felmerül, ne használja többé a Booster/Gyors felfűtés funkciót. Így elérheti, hogy kevésbé piruljon meg például az olyan kényes aprósütemények teteje, mint a puszedli.
Melegítse elő a sütőt. Ez különösen előnyös olyan elkészítendő ételek esetében, amelyeket nehéz alulról átsütni.
Kérjük, ne használjon bádogformákat vagy világos színű kerámiaformákat, mivel ezek a formák visszaverik a hőt.
Kérjük, lehetőség szerint használja az „Intenzív sütés“ üzemmódot, különösen olyan ételek készítésekor, amelyek alulról nehezen sülnek át.