A sütő beállításainak a „gyári beállításokra“ való visszaállítása után a sütőt újra hálózatba kell kapcsolni a Miele Apphoz.
Az aktivált vagy megvásárolt digitális Smart funkciók a Miele Appban összekapcsolódnak az ön fiókjával, és automatikusan szinkronizálódnak a sütővel. A szinkronizálás néhány percig eltarthat.
Az aktivált vagy megvásárolt digitális Smart funkciók ezután újra elérhetőek lesznek.
