TriflexTriflexTriflexTriflex

HATÁRTALAN RUGALMASSÁG. HATALMAS ERŐ. SZÁGULDÓ GYORSASÁG.

*3 in 1 innováció

*3 in 1 innováció

Tapasztalja meg három vezeték nélküli porszívó kiemelkedő innovációját egyetlen készülékben. A Miele egyedülálló, 3 in 1 kivitele egyesíti a nagy teljesítményű szívóerőt és a gyorsabb tisztítást.

Film megtekintése most

HATALMAS ERŐ.

A Triflex HX1 Vortex technológiája és a nagy teljesítményű elektromos kefe olyan erős szívóhatást biztosít, mint a Miele legerősebb padlóporszívó-sorozatának készülékei.1 Ezenkívül egy HEPA szűrő2 gondoskodik még a legfinomabb szemcsék visszatartásáról is.

Felfedezés

SZÁGULDÓ GYORSASÁG.

Az extra széles elektromos kefe nagyobb felületet tisztít meg rövidebb idő alatt – és mindezt a teljesítmény csökkenése nélkül. Automatikusan alkalmazkodik minden padlóburkolathoz, hogy minden felületen gyors és alapos tisztítást lehessen végezni.

Felfedezés

28 cm

Extra széles

VEZETÉK NÉLKÜL. KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL.

Cserélhető VARTA lítium-ion akkumulátorunk akár 60 perces üzemidőt is lehetővé tesz3. Az akár 120 perces üzemidőhöz4 a Triflex HX1 Pro készülék praktikusan még egy akkumulátorral is fel van szerelve, így nagyobb felületek esetén is kitart. Ezenkívül a kiegészítő akkumulátor töltődokkoló párhuzamos töltést tesz lehetővé.


Powered by

VARTA

Öné a választás.

Az ön életstílusához igazodó modellek.

Öné a választás.

Az ön életstílusához igazodó modellek.

Triflex HX1 Pro

Multi Floor XXL elektromos kefe BrilliantLight funkcióval
HEPA Lifetime szűrő2
Két cserélhető VARTA lítium-ion akkumulátor az akár 2 × 60 perc üzemidőért4
Kiegészítő akkumulátor töltődokkoló

Triflex HX1 Cat&Dog

Multi Floor XXL elektromos kefe BrilliantLight funkcióval
HEPA Lifetime szűrő2
Cserélhető VARTA lítium-ion akkumulátor az akár 60 perc üzemidőért3
Electro Compact kézi kefeAz állatszőrök kárpitokról vagy autóülésekről való hatékony eltávolításáért

Triflex HX1

Multi Floor XXL elektromos kefe
Higiénikus Lifetime szűrő
Cserélhető VARTA lítium-ion akkumulátor az akár 60 perc üzemidőért3
AUDE LEMORDANT, TRIPLE AEROBATICS WORLD CHAMPION

AUDE LEMORDANT, HÁROMSZOROS MŰREPÜLŐ-VILÁGBAJNOK

"Mindig is megvoltak a saját elképzeléseim a szabadságról."

AUDE LEMORDANT, TRIPLE AEROBATICS WORLD CHAMPION

Aude 21 évesen már egy légitársaság pilótája volt, amikor elkezdte megvalósítani a műrepülésről szőtt álmát. Az FAI (Nemzetközi Repülő Szövetség) 2013-as világbajnokságán egyéni, freestyle és csapatkategóriában is megszerezte a bajnoki címet. Folyamatosan új rekordok felállításán dolgozik, 2019-ben már a harmadik egyéni világbajnoki címét nyerte meg. Arra törekszik, hogy a szokásostól eltérő életet éljen, és ennek köszönhetően újra és újra megtapasztalja a szabadság új dimenzióit. „Szeretek új manővereket kipróbálni, és a földet szokatlan szemszögekből megpillantani.“

Az Aude által a felhők felett megtapasztalt szabadságból ihletet merítve, a Miele olyan terméket fejlesztett ki, mely a rugalmasságot, az erőt és a sebességet egyetlen porszívóban definiálja újra. Tapasztaljon meg három vezeték nélküli porszívót egyetlen kiemelkedő innovációban, mely olyan nagy szívóerővel rendelkezik, mint a Miele legerősebb padlóporszívó-sorozatának készülékei1.

Videó megtekintése
Continue
1Tisztítási teljesítmény az STB 305-3 turbókefével felszerelt Miele Complete C3 (SGEF3) padlóporszívóval összehasonlítva (szőnyegről, valamint résekkel rendelkező kemény padlóburkolatról történő porfelszívás, szőnyegről történő szálfelszívás). IEC62885-2 szerint.
2Triflex HX1 Pro és Cat&Dog az EN 1822/2011 jelű szabvány szerint
31-es teljesítményfokozatra vonatkozik Multi Floor XXL elektromos kefe csatlakoztatása nélkül.
4A Triflex HX1 Pro esetén 1-es teljesítményfokozatra vonatkozik Multi Floor XXL elektromos kefe csatlakoztatása nélkül, valamint két akkumulátor használata esetén.