Horvátország a konyhában
Horvátország a konyhában
Miele Főzőiskola
25 900 Ft
Esemény
Ha Horvátországra gondolunk gyakran a finom halételekkel párosítjuk. Ez nem véletlen, ugyanis rendkívül színes seafood választékkal találjuk szembe magunkat az Adria partjára érve.
Meleg, száraz idő, finom tengeri halak, kiváló borok, jó társaság, remek hangulat. Mi ezt garantáljuk, a többi csak ráadás. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus másrészről különlegesek és rendkívül egészségesek. Az Omega 3 zsírsavak mellett fontos ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaznak. Lepje meg családját az itt tanult halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!
A menü:
• Tengeri oráta grillezve
• Bárány peka, sült zöldség
• Almás rétes
Meleg, száraz idő, finom tengeri halak, kiváló borok, jó társaság, remek hangulat. Mi ezt garantáljuk, a többi csak ráadás. Térképezzük fel együtt ezt a felfedezésre váró ízvilágot, a páratlan fűszerek kombinációit és az innovatív konyhai eszközöket! A tenger gyümölcseiből készült harapnivalókat méltán nevezhetjük tökéletes ételeknek, mert egyrészről az ízük fantasztikus másrészről különlegesek és rendkívül egészségesek. Az Omega 3 zsírsavak mellett fontos ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaznak. Lepje meg családját az itt tanult halételekkel, mely után megnyalják mind a tíz ujjukat!
A menü:
• Tengeri oráta grillezve
• Bárány peka, sült zöldség
• Almás rétes