A sous vide varázsa
A sous vide varázsa
Miele Főzőiskola
25 900 Ft
Esemény
A szuvidálás a csúcsgasztronómiában jelent meg először. Michelin csillagos séfek konyháinak rejtekén, egyszerű halandó szeme elől elrejtve és számára elérhetetlen eszközökkel zajlott. Mára azonban beszivárgott a profi éttermekből a magán konyhákba. Ha ön is szeretné a konyhájába varázsolni kedvenc étterme minőségét, nálunk megtanulhatja hogyan teheti ezt. Olyan fogásokkal találkozhat, amelynek ízei egyszerűen elvarázsolják önt.
A menü:
• Spárgával töltött tőkehal
• Bárány borda, erdei gombák
• Sárgabarackos túrófelfújt
A menü:
• Spárgával töltött tőkehal
• Bárány borda, erdei gombák
• Sárgabarackos túrófelfújt