• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Ipari mosodatechnika

A Miele Professional azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megkönnyítse önnek a textilápolással kapcsolatos napi munkát. Ehhez fejlesztettük ki innovatív és gyakorlatias megoldásainkat, mint pl. a szabadalmazott Miele textilkímélő dobot vagy a PerfectDry szárítórendszert. Az innovatív erőnk, illetve a minőségre vonatkozó ígéretünk már több mint 100 éve az „Immer Besser.“ mottónkban fejeződik ki.

Professzionális mosógépek

A háztartási igényeken messze túlmutató igények kielégítése érdekében a mosodai gépeket innovatív, robusztus ipari technikával és felhasználóra szabott programokkal vérteztük fel. A nagyon rövid programidőknek köszönhetően a ruhák rövid idő elteltével újra használhatók.

Ipari szárítógépek

A háztartás igényeit messze felülmúló elvárások kielégítése érdekében a professzionális szárítógépek optimális megoldást nyújtanak. Különösen rövid programfutási idővel és a legmagasabb szintű textil kíméléssel biztosítják a ruhanemű gyors újbóli rendelkezésre állását.

    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.