• Ugrás a főmenühöz (Nyomjon egy Entert)
  • Ugrás a főtartalomra (Nyomjon egy Entert)
  • Ugrás a lábléchez (Nyomjon egy Entert)
  • Főoldal
  • Újdonságok & Események
  • Miele à la carte
  • Főzés a gyakorlatban
  • Miele à la carte
    • Kulináris trendek
    • Receptek
    • Italok
    • Főzés a gyakorlatban
    • Szakácskönyvek
    • Miele Főzőiskola séfje és szakértői
    • Rendezvények
    • Kapcsolat
  • Újdonságok és akciók
  • Díjak és tesztgyőzelmek
  • Rendezvények

Miele hírlevél

A Miele hírlevél gondoskodik arról, hogy első kézből értesüljön termékhíreinkről, promócióinkról, eseményeinkről illetve inspirációt és ötleteket ad receptekhez, életmódokhoz és még sok minden máshoz.

Feliratkozás Miele hírlevélre

Csecsemők-kisgyermekek

Baby-Kleinkind

Egészséges csecsemő- és gyerekmenük Miele gőzpárolóval készítve.

Természetes ízek már az első évektől!

Végre felnőni és felfedezni a világot – ehhez viszont nagyon fontos, hogy már az első évektől kezdve sokat mozogjon, sok szeretetet kapjon és kiegyensúlyozottan táplálkozzon a gyermek. Magától értetődik, hogy finom, változatos és egészséges legyen a gyerekkoszt.

 

Zöldség, gyümölcs és vitaminok

 

Éppen a kicsik igénylik a növekedés során a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag ételeket. Ezek elsősorban a zöldségekben, gyümölcsökben, a burgonyában és gabonában, a tejben és tejtermékekben, valamint a húsban és a halban fordulnak elő nagy mennyiségben.

Különösen ízlenek a csecsemőknek az anya vagy apa által frissen főzött ételek. És mindez gyerekjáték a Miele gőzpárolóval.

 

Gőzpárolás a Mielével

Egyszerű és kényelmes, ízletes és egészséges!

Gőzpárolással kíméletesen készíthetők el az élelmiszerek, ráadásul a hagyományos módon készített ételekhez képest több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak.

Emellett megmarad az alapélelmiszer természetes íze.

Több vitamin és ásványi anyag, még több íz!

A laboratóriumi tesztek során egy tudományos pontrendszer alapján négy, az étel élvezeti minőségét nagyban befolyásoló kritériumot értékeltek (kinézet, íz, illat, állag).

 

Párolás

 

Az eredmény: a gőzpárolás a zöldségek elkészítésének legízletesebb és legegészségesebb módja, függetlenül attól, hogy friss vagy mélyhűtött árukat használunk fel.

És még valami: a gőzpárolás után például a brokkoli megtartja állagát és jellegzetes ízét.


Receptjeink a dortmundi Gyermektáplálkozási Kutatóintézet (FKE) által a bébiételek házi előállítására kiadott ajánlásokon alapulnak.Minden menüt az intézet munkatársai dolgoztak ki. Miele gőzpárolóban való elkészítésre, majd a gyakorlatban kipróbálták és megkóstolták az ételeket. Fontos kritérium volt, hogy minden recept gyorsan elkészíthető legyen, és könnyen be lehessen szerezni a hozzávalókat.

Jó étvágyat kívánunk Önnek és gyermekeinek!

 

Gyermektáplálkozási Kutatóintézet (FKE/Németország)

 

 

anc_TextLink
Hasonló cikk
 
  • Az oldal tetejére
  • Magánszemélyek
  • Professional
Kívánságlista 0
Bejelentkezés
Kijelentkezés
  • Főoldal
  • Termékek
  • Webáruház
  • Újdonságok & Események
  • Ügyfélszolgálat

Feliratkozom a hírlevélre!

  • Webáruház
  • Hírlevél
  • Kapcsolat
  • Használati utasítások
  • Rólunk
  • Kereskedők
  • Építészek és kivitelezők
  • Szállítók
  • Sajtó
  • Miele Corporate
  • Adatvédelem
  • Felhasználási feltételek
  • Impresszum
  • ÁSZF
  • Oldaltérkép
  • Termékregisztráció