A Miele hírlevél gondoskodik arról, hogy első kézből értesüljön termékhíreinkről, promócióinkról, eseményeinkről illetve inspirációt és ötleteket ad receptekhez, életmódokhoz és még sok minden máshoz.
Egészséges csecsemő- és gyerekmenük Miele gőzpárolóval készítve.
Természetes ízek már az első évektől!
Végre felnőni és felfedezni a világot – ehhez viszont nagyon fontos, hogy már az első évektől kezdve sokat mozogjon, sok szeretetet kapjon és kiegyensúlyozottan táplálkozzon a gyermek. Magától értetődik, hogy finom, változatos és egészséges legyen a gyerekkoszt.
Zöldség, gyümölcs és vitaminok
Éppen a kicsik igénylik a növekedés során a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag ételeket. Ezek elsősorban a zöldségekben, gyümölcsökben, a burgonyában és gabonában, a tejben és tejtermékekben, valamint a húsban és a halban fordulnak elő nagy mennyiségben.
Különösen ízlenek a csecsemőknek az anya vagy apa által frissen főzött ételek. És mindez gyerekjáték a Miele gőzpárolóval.
Gőzpárolás a Mielével
Egyszerű és kényelmes, ízletes és egészséges!
Gőzpárolással kíméletesen készíthetők el az élelmiszerek, ráadásul a hagyományos módon készített ételekhez képest több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak.
Emellett megmarad az alapélelmiszer természetes íze.
Több vitamin és ásványi anyag, még több íz!
A laboratóriumi tesztek során egy tudományos pontrendszer alapján négy, az étel élvezeti minőségét nagyban befolyásoló kritériumot értékeltek (kinézet, íz, illat, állag).
Párolás
Az eredmény: a gőzpárolás a zöldségek elkészítésének legízletesebb és legegészségesebb módja, függetlenül attól, hogy friss vagy mélyhűtött árukat használunk fel.
És még valami: a gőzpárolás után például a brokkoli megtartja állagát és jellegzetes ízét.
Receptjeink a dortmundi Gyermektáplálkozási Kutatóintézet (FKE) által a bébiételek házi előállítására kiadott ajánlásokon alapulnak.Minden menüt az intézet munkatársai dolgoztak ki. Miele gőzpárolóban való elkészítésre, majd a gyakorlatban kipróbálták és megkóstolták az ételeket. Fontos kritérium volt, hogy minden recept gyorsan elkészíthető legyen, és könnyen be lehessen szerezni a hozzávalókat.