Innovatív konyha

Élje át a főzést, sütést, gőzpárolást egy új szinten.

Fedezze fel a Miele konyhai készülékeket!

A Miele készülékek időtlen eleganciát, valamint innovatív és hatékony funkciókat képviselnek, amelyek a főzést igazi élménnyé varázsolják. Meggyőződésünk, hogy a hosszú élettartam jelenti az igazi fenntarthatóságot, ezért termékeink gyártása során ügyelünk a különösen magas minőségre és hosszú élettartamra.

Miele sütők és kombinált készülékek

A beépíthető sütők a főzőlaptól függetlenül is beépíthetők a konyhába, és rugalmas konyhai designt biztosítanak. A gőzpárolók és gőzsütők különösen alkalmasak az ételek egészséges és vitamindús elkészítéséhez. A mikrohullámú sütők vagy a kombinált készülékek különböző főzési technológiákat egyesítenek. A Miele a főzés minden típusához a megfelelő készüléket kínálja.

Miele főzőlapok

Úgy tervezték, hogy a konyhában a tűzhelytől függetlenül vagy egy már kész konyhába beépítve is használható legyen. Indukciós, elektromos és gázfőzőlapjaink és a beépített páraelszívóval rendelkező főzőlapok tökéletesen illeszkednek az ön személyes ízléséhez és igényeihez.

Főzőlapok

Miele páraelszívók

Kapható falra szerelhető és beépíthető modellként, mennyezeti elszívóval, ill. Downdraft páraelszívóval, vagy akár indukciós főzőlapjainkba integrálva.
A Miele páraelszívók klasszikus vagy modern, szemet gyönyörködtető elemként szolgálhatnak konyhájában, vagy tökéletesen illeszkedhetnek bele, hogy letisztult látványt nyújtsanak.
Minden szellőztetési technológiához vannak megfelelő készülékek és modulok a keringtetéses és elszívórendszerekhez.

Páraelszívók

Miele hűtő- és fagyasztószekrények

Fedezze fel a modern hűtőszekrény, fagyasztó vagy hűtő-/fagyasztószekrény számos előnyét. Típustól és modelltől függetlenül készülékeink különböző okos funkcióval kaphatók: állandó hőmérséklet és páratartalom minden szinten, nincs szükség leolvasztásra, halk működés és gazdaságos energiafogyasztás és még sok más.

Hűtő- és fagyasztószekrények

Miele mosogatógépek

Teljesen integrálható mosogatógépek a harmonikus frontkialakításért, integrálható készülékek az egyedi frontdekorért, aláépíthető mosogatógépek pult alá történő beépítéshez, szabadonálló készülékek a rugalmas helykihasználáshoz. Minden berendezési stílushoz a megfelelő mosogatógépet kínáljuk.

Mosogatógépek

Miele kávéfőzők

Precizitás egy gombnyomásra – egy csésze kávéval teljesen az ön ízlése szerint. Egy kávéfőző – számtalan funkció: alacsony zajszintű őrlőmű, tökéletesen habosított tej egy gombnyomásra és személyre szabott beállítások csészénként. Kapható stílusos, szabadonálló vagy beépíthető modellként, amely tökéletesen harmonizál más beépíthető készülékekkel.

Szabadonálló kávéfőzők

Beépíthető kávéfőzők

Van már Miele készüléke?

Eredeti Miele tartozékaink, ápoló- és tisztítószereink a megszokott magas Miele minőséget kínálják önnek.

Konyhai tartozékok

Mosogatógép-tartozékok

Hűtő- és fagyasztószekrény tartozékok

Kávéfőző-tartozékok

Lenyűgöző konyha

Fedezze fel a rendkívülit.

Lenyűgöző konyha

Sok jó érv szól a Miele mellett

Hosszú élettartam sok éven keresztül

Termékeinket úgy terveztük, hogy sokkal többet kibírjanak, mint amit a mindennapi élet hoz. Ezt bizonyítja az a nagyszámú teszt is, amelynek termékeinket alávetjük.

*További információkat találhat itt: miele.hu/20ev

Immer Besser, 1899 óta

A Miele az első naptól kezdve betartja a márkaígéretét: „Immer Besser“, és mindig is a minőséget és a tartósságot képviselte. Ügyfeleink számára ez jelenti a megnyugtató bizonyosságot, hogy jó döntést hoztak a Miele prémium termékeivel – valószínűleg egy életre szólót.
 

Fel