Miele hírlevél

A Miele hírlevél gondoskodik arról, hogy első kézből értesüljön termékhíreinkről, promócióinkról, eseményeinkről illetve inspirációt és ötleteket ad receptekhez, életmódokhoz és még sok minden máshoz.

Feliratkozás Miele hírlevélre

Főzés a gyakorlatban

A főzés szórakoztató! Különösen akkor, ha a technológia és a termékek is első osztályúak. Ebben a rovatban mindent megtalál, ami egyszerűbbé és élvezetesebbé teszi a főzést: részletes élelmiszer-áruismeretet és fűszerhatározót, praktikus táplálkozási tippeket, nemzetközi konyhai klasszikusokat, továbbá a csecsemők és kisgyermekek sajátos táplálkozásával kapcsolatos tanácsokat.

Fűszerhatározó

A fűszerek adják meg az ételek igazi zamatát.

Ételkészítés közben nem feledkezhetünk meg a fűszerekről. Mindegy, hogy mi magunk termesztjük vagy a zöldségestől vásároljuk, a lényeg az, hogy mindig a friss fűszer adja a legjobb ízt az ételnek! Itt elolvashat minden érdekes tudnivalót és tippet. Kellemes szórakozást kívánunk a kereséshez és a főzéshez!

A fűszer ABC-hez
Christian Jung/Adobe Stock

Táplálkozási tippek

Tényleg egészségtelen a fehérliszt? A gyomorkeserű jót tesz az alaknak? Az élelmi rostok miért fontos a szervezetnek? Mit tegyek, ha gyermekem mindig azt mondja, hogy „nem szeretem”? És miért esznek többet a fáradt emberek, mint a kipihentek? Szakértőink táplálkozási tippjei rámutatnak arra, mennyire egyszerű egészségesen táplálkozni és így még az étkezés öröméről sem kell lemondanunk.

A táplálkozási tippekhez
teen00000 - stock.adobe.com

Áruismeret

Miben különbözik az édesburgonya a többi burgonyától? Miért kell megfőzni a zöldbabot? Mire jó a papaja? Mi a különbség a polip, a tintahal és a kalamári között? Miért olyan értékes a marokkói argánolaj? Áruismereti rovatunkban alaposan megvizsgáljuk az élelmiszereket, elmondjuk, honnan származnak, és gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be elkészítésüket.

Az áruismerethez
Adobe Stock

Csecsemők-kisgyermekek

Egészséges baba-és gyerekmenük Miele gőzpárolóval készítve.

Felnőni és felfedezni a világot – ehhez viszont nagyon fontos, hogy már az első évtől kezdve sokat mozogjon, sok szeretetet kapjon és kiegyensúlyozottan táplálkozzon a gyermek. Magától értetődik, hogy finom, változatos és egészséges legyen a gyermek étkezése.

Tovább