• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Gőzpárolók

Segítségre van szüksége?
Kategóriák
3 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
3 termék
DG 7440
Beépíthető gőzpároló
egészséges ételekhez, szuvidáláshoz, automatikus programokkal.
Briliánsfehér
Szállítási határidő: Raktáron
986 900 Ft [1]
Szállítási határidő: Raktáron
DG 2840
Beépíthető gőzpároló
az egészséges főzésért, automatikus programokkal.
Obszidiánfekete
Szállítási határidő: Alacsony készlet
649 900 Ft [1]
Szállítási határidő: Alacsony készlet
DG 7240
Beépíthető gőzpároló
az egészséges főzésért automatikus programokkal és hálózatba kötéssel.
Cleansteel nemesacél
Szállítási határidő: Szállítási idő 6 hét
724 900 Ft [1]
Szállítási határidő: Szállítási idő 6 hét

Miele gőzpárolók

 

A Miele gőzpárolók lenyűgözően letisztult megjelenéssel, párolást megkönnyítő funkciókkal és olyan innovációkkal, mint a szintenkénti párolás lehetősége varázsolja a mindennapi rutint egy kreatív ételkészítéssé. A Miele gőzpárolók segítségével készült ételek nem csak egészségesek, hanem szinte kirobbanó ízvilágúak is.

 

A gőzpároló előnyei

 

A mai – otthoni – konyhatechnika részévé vált a párolás, a gőzpárolók, amelyek bár majdnem egy évtizede a rendelkezésünkre állnak, mindeddig kiegészítőként tekintettünk rájuk. Pedig rengeteg előnyük van. A gőzpárolóban – kíméletesen - elkészített zöldségek nem csak teltebb ízvilágúak és finomabbak, hanem a bennük található vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok nagy része megmarad, így egészségesebbek is. Előny, hogy a Miele gőzpárolókat használva elfelejtheted a fura állagú, fonnyadtabb párolt zöldséget, hiszen a technológia garantálja a roppanós, eredeti texturát.

Természetesen a gőzpárolóval nem kizárólag zöldséget, tésztát, rizst, húsokat, például halat is párolhatunk. A hal – akárcsak a zöldségek – gyönyörűen megőrzi az állagát, az ízvilágát is.

A Miele gőzpárolónak nem gond egyszerre elkészíteni egy komplett menüt sem. Egy zöldbabos rizsnél külön-külön párolható a bab, a rizs így egyszerre lesznek kész, nem vesztenek ízükből sem. (A párolási idő általában megegyezik a főzési idővel)

 

Így működik a Miele gőzpároló

 

Az innovatív Dual Steam gőztechnológia előnye, hogy egyszerre akár nyolc gőzbevezető nyíláson keresztül az adott étel minden oldalát pontosan ugyanolyanra lehet gőzölni úgy, hogy eközben lenyűgöző ízélményt és optimális eredményeket érhet el. A Miele gőzpárolókban az ételek nem állnak vízben, ezért nem „lágyul” az ízviláguk sem.

 

Innovatív Miele gőzpároló megoldások

 

A Miele gőzpárolók mindent megtesznek azért, hogy a párolás és a főzés élménnyé változzon, segítsék az Ön munkáját és csökkentsék a konyhában eltöltött időt. A 7 szegmenses (természetesen magyar menürendszerű) kijelzőn mindössze néhány gombnyomással beállthatja a hőmérsékletet és az időtartamot. A Dual Steam gőztechnológia az ízélményt, a roppanósságot és az egészséget helyezi előtérbe.

A számtalan – előre beprogramozott, ezért néhány gombnyomással elindítható – automatikus programozás évekig tartó fejlesztőmunka eredménye. A segítségével kiválaszthatja az ételt, az elkészítését nyugodtan rábízhatja a Miele gőzpárolójára: a végeredmény lenyűgöző lesz.

Lehetősége van akár egy adott ételt, vagy akár teljes menüsorokat is egyszerre elkészíteni, mindezt könnyedén, hiszen a 45 centiméteres gőzpároló belső tér kialakítása nagy teret és szabadságot ad Önnek. A belső tér kialakítása rozsdamentes acél, a pirolitikus technológia miatt nem igényel különösebb tisztítást.

(A pirolitikus technológia előnye, hogy az étel elkészítése után egyetlen gombnyomással elindítható egy olyan tisztító program, amely rendkívül magas hőmérsékletre – akár 400-500 fokra is – felmelegíti a sütőt, porrá varázsolja a rajta maradt szennyeződést. A hamut egy kis tálcába gyűjti mely könnyen kiborítható.)

 

Miele gőzpároló üzemmódok

 

A Miele gőzpárolóját többféle üzemmódban tudja majd használni. A gőzpárolóban gyengéden és siettetés nélkül felolvaszthatja a jégről kivett húsokat, zöldségeket. A már említett automatikus programok garantálják a finom falatokat, az ideális energiahasználatot és a csodás textúrákat: egyetlen gombnyomással elkészítik önnek a kiválasztott ételt. A gőzpároló funkciója vízgőzzel, akár egyszerre több ételt is rendkívül alacsony ízveszteséggel és minimális vitamin veszteséggel készít el. A gőzpárolóval felmelegítheti az ételt (vagy melegen tarthatja) az eco gőz pároló funkció a lehető legkisebb energiaigénnyel készíti el az ételt.

 

Miele gőzpároló: kényelem magas fokon

 

A Miele gőzpárolója számtalan kezelési kényelmet nyújthat önnek. A kijelzője egyszerűen vezérelhető, a képes akár egyszerre 3 szinten párolni, odafigyel a mennyiségre, programozhatja az elkészítési időt és még olyan „apróságokra” is figyel, mint a hűvös ajtónyitás vagy a környezet felmelegedése elleni védelem.

A kijelző menüjét testre szabhatja (vagy belesimíthatja a konyha, enteriőr színvilágába) ahogy a fényerejét a hangját és egyéb más fizikai tulajdonságait.

Ismerje meg a Miele gőzpároló kínálatunkat és válassza ki az Ön számára megfelelőt. Ha bármilyen további kérdése van, élőben is megtekintené, szeretettel várjuk a bemutatótermünkben.

Ha szereti a kompakt megoldásokat, akkor érdemes megnézni az olyan gőzpárolót, ami mikrohullámú üzemmóddal is rendelkezik.

    Fel